Haberler

Oto galericiyi dükkanının önünde öldürdüler! Kan donduran cinayet anı kamerada

Güncelleme:

Diyarbakır'da bir oto galerici, iş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerin kaçtığı araç 2 kilometre uzaklıkta bulundu.

Diyarbakır'da oto galerici Serdar Tokur (38), iş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. O anlar kameraya yansırken, 3 şüphelinin kaçtığı araç 2 kilometre uzaklıkta bulundu.

PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİLER

Sabah saatlerinde Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi'nde meydana gelen olayda 21 AEB 129 plakalı otomobilden inen 2 kişiden biri çevreyi kontrol ederken, diğeri ise iş yerinin önünde oturan galerici Serdar Tokur'a, tabanca ile peş peşe ateş etti. Tokur kanlar içinde yere yığılırken, sürücü ile diğer 2 şüpheli otomobille kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, hastaneye kaldırılan Tokur hayatını kaybetti.

Oto galericiyi dükkanının önünde öldürdüler! Kan donduran anı cinayet kamerada

OTOMOBİL 2 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU

Çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kiralık olduğu belirlenen otomobil, 2 kilometre uzaklıkta bulundu. Polis otomobilde inceleme yaparken, soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title