Haberler

Atış poligonunda intihar eden doktorun Bitcoin'de yüksek miktarda zarar ettiği ortaya çıktı

Güncelleme:

Diyarbakır'da dün bir atış poligonuna giderek intihar eden 33 yaşındaki doktorun sosyal medya hesabından Bitcoin'de yüksek miktarda zarar yaptığını paylaştığı ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden doktor, atış yaptığı tabanca ile intihar etmişti. 33 yaşındaki doktorun Bitcoin'de yüksek miktarda zarar ettiği ortaya çıktı.

ELİNDEKİ TABANCAYI BAŞINA DAYADI

Edinilen bilgilere göre, merkez Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Urfa Bulvarı üzerinde bulunan bir atış poligonuna gelen Doktor G. Ç (33), elindeki tabancayı başına dayayarak ateşledi. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, doktorun hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verildi.

Atış poligonunda intihar eden doktorun Bitcoin'de yüksek miktarda zarar ettiği ortaya çıktı

YÜKSEK MİKTARDA ZARAR YAPTIĞINI PAYLAŞMIŞ

Silvan Yolarası Aile Sağlık Merkezi'nde görev yapan G.Ç'nin dün de aynı poligona gittiği öğrenildi. G.Ç'nin dün sosyal medya hesabından Bitcoin'de yüksek miktarda zarar yaptığını paylaştığı da ortaya çıktı. Takipçileri ise üzgün oldukları yorumunda bulundu.

Atış poligonunda intihar eden doktorun Bitcoin'de yüksek miktarda zarar ettiği ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı?
500

Yorumlar (45)

VEFA:

"İnna lillahi ve inna ileyhi raciun." Her insan hata yapar. Kınamayın, kınadığınız yerden sınanırsınız. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır ve metanet versin.

956
27
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bitcoin güvenilmez fiziki karşılığı ve varlığı olmayan hayali bir paradır sadece karanlık işler yapanlar için kullanılması mükemmel bir araçtır kısa yoldan zengin olmak isteyenler dahil herkes bundan uzak dursun paralarını fiziki varlığı olan altın gümüş değerli madenlere yatırsın

yanıt289
yanıt22
erge_nekon:

Allah razı olsun vefa kardeş çok güzel aciklamissin

yanıt102
yanıt2
Cengaver Baran:

Bu hata değil bağımlılık insanlar sürekli zor durumda olduklarını ve risk almadan para kazanamayacağını düşünüyor. Ve bu kripto reklamlarıyla ve çevreyle öyle telkinleniyorlarki insanlar, bu kriptodan başka çare yok deyip hem kendini hemde çevresini de telkinliyip madur ediyorlar. Buna bulaşanın kurtulmasının tek yolu bilinçlenmek ançak reklamların diğer insanların ve bide kendi kendine yaptığı telkinlerden kurtulmak zor çünkü çok yoğun duygusal hormonal etki altında olduklarıiçin düşünemiyorlar

yanıt20
yanıt0
Vatansever:

Bırakın bu Kripto işleri alın teri ile para kazanmanın yoluna bakın bunun sonuçları her daim kötüye gider çok para kazanma hırsı her zaman ölüme sürükler

484
29
yanıtYanıtla
Ferhat KILIÇ:

Tamam patron hemen bırakıyorum.

yanıt97
yanıt220
Musti40 :

Ferhat: Gırgır geçeceğine, nasihat edene destek ver, Bitcoin, İdda, milli piyango veya diğer şeytan oyunları farketmez, hepsi haram kumar hepsi ŞEYTAN İŞİ! Bende yıllar önce O bataklığa düştüm, ve stresten üzüntüden aylarca uyku uyuyamadım.

yanıt317
yanıt22
Süleyman Şanalır:

Dr. Olmuş ama kafa çalışmıyor toplumun en büyük sıkıntısı elimizde olan ile mutlu olmayı bilmiyoruz. Doktor da mutsuz işçi de iş insanları da. Okumuş Dr olmuş al altına arabanı ye iç gez keyfine bak ne işin var karmaşık işlerle.

306
78
yanıtYanıtla
adem alemdar:

Kınadığınla sınanırsın

yanıt29
yanıt10
Hakan Celik:

Bir hayat kurtarabilirsek insanlık adına ne fayda."Bitcoinde Kaldıraçlı işlem yapmayın,bedava peynir sadece fare kapanında olur"

273
6
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title