Haberler

Devrilip 100 Metre Sürüklenen Kamyonetin Şoförü Yaşam Savaşı Veriyor

Devrilip 100 metre sürüklenen kamyonetin şoförü yaşam savaşı veriyorANTALYA - Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, takla atarak 100 metre sürüklenen kamyonetin şoförü ağır yaralandı.

Devrilip 100 metre sürüklenen kamyonetin şoförü yaşam savaşı veriyor

ANTALYA - Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, takla atarak 100 metre sürüklenen kamyonetin şoförü ağır yaralandı.

Kaza, sabaha karşı 02.30 sıralarında D-400 Karayolu'nun Kemer Yeni Mahalle Ahmet Çavuş Çeşmesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kemer'den Antalya istikametine gitmekte olan Süleyman Özkan yönetimindeki 45 KP 013 plakalı kamyonet, tekerlekleri yol kenarındaki mıcıra girince savrularak sürüklenmeye başladı. 2-3 takla attığı belirlenen araç yaklaşık 100 metre sonra yan dönmüş olarak durdu. Kazada şoför Özkan araçtan fırlayarak 10 metre ileriye savruldu.

Karayolundan geçenlerin haber vermesiyle olay yerine 112 acil servis ekibi, itfaiye kurtarma ekibi ve polis ekipleri sevk edildi. Başından ağır yaralanmış halde bulunan Süleyman Özkan, 112 ambulansıyla Kemer'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Özkan'ın kaza geçirdiğini duyan annesi Hatice Özkan ve diğer akrabaları hastaneye gelerek endişe içinde bekledi.

Yapılan muayene ve tomografi sonucunda kafatasında kırık olduğu ve beyin kanaması geçirdiği, iç kanama sonucu akciğerine kan dolduğu tespit edilen Süleyman Özkan, yapılan müdahale sonrasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Süleyman Özkan Ahmet Çavuş Antalya 3. Sayfa Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

3-4 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Survivor kim kazandı? 3 Haziran Pazartesi Survivor'da kim kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 3 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Yalan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title