Haberler

Dayıları tarafından taciz edilen çocukların babası isyan etti: Bize hayatı zindan eden kişi tutuklansın

Güncelleme:

Gaziantep'te, yaşayan S.S., boşandığı eşinin 4 çocuğuna şiddet uyguladığını, 12 ve 14 yaşındaki iki kızının ise dayılarının tacizine maruz kaldığını söyledi. S.S., taciz iddiasıyla 3 ay tutuklu kalan eski kayınbiraderinin serbest kalmasının ardından çocuklarının korkudan sokağa çıkamadığını belirterek, şahsın tutuklanmasını istedi.

Uzun yol şoförü S.S., iddiaya göre bu yılın şubat ayında kendisini aldattığını öğrendiği eşi C.Ç. ile tartıştı. Bu tartışmanın ardından o dönem evli olduğu eşinin şikayeti üzerine mahkeme tarafından S.S.'ye uzaklaştırma kararı verildi. Aynı süreçte eşinin boşanma davası açması üzerine S.S., çocuklarının velayetini almak üzere mahkemeye başvurdu. Mahkeme de çocukların velayetinin dava sürecinde babada kalmasına karar verdi.

Dayılarının taciz ettiği iddia edilen 2 kardeş korkudan sokağa çıkamıyor

ŞİDDET VE TACİZ İDDİASI

S.S., en küçüğü 7 en büyüğü ise 14 yaşında olan 4 çocuğunun psikolojilerinin bozuk olduğunu fark ettiğini söyledi. Bu süreçte teyzesinin kızının en büyük kızı olan 14 yaşındaki S.S. ile konuştuğunu anlatan baba, "Kızım, kuzenime annesinin beni aldattığını ve bunu kimseye anlatmamaları için kardeşleri ile birlikte şiddete maruz kaldığını anlatmış. Kızım aynı zamanda annesi tarafından dedesinin evine yollandıkları sırada kendisi ve küçük kardeşi E.S.'nin öz dayıları olan B.E.Ç. tarafından cinsel istismar edilmiş. Bu olayları kuzenim bana anlatınca büyük şok yaşadım. Kızımla görüşünce bana doğru olduğunu söyleyince hemen polise başvurdum" dedi.

FİZİKSEL BULGUYA RASTLANMADIĞI GEREKÇESİYLE

Güvenlik güçlerince gözaltına alınan B.E.Ç.'nin iki yeğenine yönelik cinsel istismar iddiaları üzerine tutuklandığını anlatan S.S., "Bu olaydan sonra şikayette bulununca eski kayınbiraderim tutuklandı. Ama haziran ayı başında yapılan duruşmada, B.E.Ç., cinsel istismara yönelik fiziksel bulguya rastlanmadığı gerekçesiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı" dedi.

Dayılarının taciz ettiği iddia edilen 2 kardeş korkudan sokağa çıkamıyor

''BEN OLMADAN SOKAĞA ÇIKAMIYORLAR''

B.E.Ç.'nin serbest kalmasıyla şoke olduğunu, çocuklarının ise büyük korku yaşamaya başladığını ifade eden S.S., "Çocuklarım hem bana hem de pedagoglara uğradıkları istismarı anlattı. Ancak fiziksel bulgu olmadığı için bu kişi serbest bırakıldı. Şimdi çocuklarım büyük korku yaşıyor. Eskiden oldukça hareketli olan çocuklarım şimdi korkudan dışarı çıkamıyor. Her an dayılarını görecekleri, şiddet veya tacize uğrayacakları endişesiyle ben olmadan sokağa çıkamıyorlar" diye konuştu.

''KIZIM, EVİN BALKONUNDAN ATLAMAYA KALKIŞTI''

S.S., olayın ardından çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu belirterek, "Mahkemenin dayılarını tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktığını öğrenen 12 yaşındaki kızım E.S., evin balkonundan atlamaya kalkıştı. Kızımı intihardan son anda vazgeçirdim. Şimdi yeniden intihara kalkışacağı endişesiyle çocuklarımı yalnız bırakamıyorum. Tek isteğim tacize maruz kalan çocuklarıma ve bana hayatı zindan eden kişinin yeniden tutuklanmasıdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

kızım dizisi Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500

Yorumlar (31)

Günaydın türkiye:

Bu abimize birde bi tavsiyem olacak gel bizim buralara bi yuva kuralım sana çocuklarını kurtar en azından

14
5
yanıtYanıtla
Günaydın türkiye:

Bu ailye nasıl ulaşabiliriz yapabileceğimiz bir yardım varsa diye ben o çocukların piskolojik sıkıntılarıyla ilgilenmek isterim ve birde o pisikopatların en büyük cezayı almaları için çocuklara çok üzülüyorum ve onları çok seviyorum

17
1
yanıtYanıtla
DELİYÜREK:

Böyle suçlar için idam ı istemeyenlerin başına da gelsin İNŞALLAH!

17
1
yanıtYanıtla
Real:

Onların başına gelir mi hiç? Bu tür olaylar hep garibanların başına gelir. Olan fakirin çocuklarına olur.

yanıt8
yanıt0
Kırmızı.:

Dayı yapacağın tek şey; evin barkın var ise sat. yoksa da topla pılını pırtını al çoçuklarıda göç git o şehirden. Ege de bir yere yerleş yada başka bir yere. yeni bir düzen, yeni bir hayat kur çoçukların ile kendine. bakın keyfinize.

14
2
yanıtYanıtla
Ak baba:

Anne kelimesi kulağa hoş geliyor.ist sözl.arkalarına aldılar.(kadının beyanı esasmış) önce kocayı evden attırıyor. Sonra zina için adam içeri alıyor.sonra kardeşlerini çocuklarına saldırtıyor. Ben halkım, uyarmıyorum.ikaz ediyorum.o şeytan şappalağı sözde dayıları boş durmayacak dikkat .

13
2
yanıtYanıtla
Sema:

Tüyler ürpertici bir durum.Allah korusun bu tür insana benzeyen lerden böyle şeyler duydukca en yakınınada güvenemiyorum tek çare idam

13
2
yanıtYanıtla
Lanet olsun:

Lanet olsun

12
1
yanıtYanıtla
Seren canj:

Korurlar bu hacıyı çünkü 1 seçmen bu ceza alsa 20 seçmeni kaybetmek korkusu korurlar bunu nasıl 72 yaşındaki kemal kılıçtaroglu na saldıranlar yumruk atan lar tutuklanmadı kurundu

yanıt0
yanıt3
asd:

ülkede adalet diye bir orta oyunu oynanıyor.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title