Haberler

Çorlu'da Motosiklet Alev Alev Yandı

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde seyir halindeki motosiklet, alev aldı. Sürücü, yanan motosikleti refüje bırakarak çevredekilerden yardım istedi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Muhittin Mahallesi Atatürk Bulvarı üzeri Santral ışıklı kavşakta seyir halindeki motosiklet, alev aldı. Sürücü, yanan motosikleti refüje bırakarak çevredekilerden yardım istedi. Yangın tüpü ile gelen bir kişinin çabası ile yangın söndürüldü.

MOTOSİKLET ANİDEN ALEV ALDI

Cafer Yıldırım'ın kullandığı 59 ZR 591 plakalı motosiklet, Atatürk Bulvarı'ndaki ışıklı kavşağa geldiği sırada aniden alev aldı.

ÇEVREDEKİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Yıldırım hemen motosikleti refüje bırakarak çevredekilerden yardım istedi. Kısa sürede alevler tüm motoru sardı. Sürücü esnaftan kova ile su alarak yanan motorunu söndürmeye çalıştı.

MOTOSİKLET KULLANILMAZ HALE GELDİ

Daha sonra ise yangın tüpü ile gelen bir kişinin çabası ile yangın söndürüldü. Motosiklet kullanılamaz hale gelirken, yaşananlar çevredekiler tarafından cep telefonlarına kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cafer Yıldırım Tekirdağ Çorlu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title