Haberler

4 Saniyede Cep Telefonu Çalan Hırsız, Seke Seke Böyle Kaçtı

Güncelleme:

Adana'da bir kadının cep telefonunu çaldıktan sonra ayakkabısı büyük olduğu için seke seke kaçan zanlı, polis tarafından yakalandı.

Adana'da bir kadının arkasından yaklaşarak yankesicilik yöntemiyle cep telefonunu çaldıktan sonra ayakkabısı büyük olduğu için seke seke kaçan zanlı, polis tarafından yakalandı.

4 SANİYEDE ÇALDI

Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre arkadaşıyla birlikte alışverişe çıkan İ.K., yolda yürüdüğü sırada arkasına sessizce yaklaşan bir yankesicinin hedefi oldu. Yankesici, sadece 4 saniye içerisinde İ.K.'nin cebindeki cep telefonunu çaldıktan sonra ayakkabısı büyük olduğu için seke seke olay yerinden kaçtı.

GÜVENLİK KAMERASI HER ŞEYİ KAYDETTİ

Talihsiz kadın telefonunun çalındığını eve gittiğinde fark etti. Durumu annesi Hatice K.'ye bildiren kadın, annesiyle birlikte polis merkezine giderek ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini mercek altına aldı. Bir iş yerine ait kameranın, olay anını saniye saniye kaydettiği ortaya çıktı.

"300 LİRAYA SATTIM, ÇOK PİŞMANIM"

Polis, söz konusu görüntülerdeki kişinin, daha önce de aynı suçtan çok sayıda kaydı bulunan Fatih Ç. olduğunu belirledi. Zanlı, evine düzenlenen baskınla gözaltına alındı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Fatih Ç., "Uyuşturucu alacak param olmayınca ben de kapkaç yapmaya karar verdim. Telefonu alıp, seyyar bir satıcıya 300 lira karşılığında sattım. Çok pişmanım" dedi ancak tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının, ayağındaki rahatsızlık nedeniyle numarası büyük ayakkabı giydiği, bu nedenle seke seke yürüdüğü ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kuruköprü Seyhan 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

HH:

Göklerden gelen bir tamammmmmmmmmmmmm vardır

2
5
yanıtYanıtla
kayserili:

göklerden daha önce gelmiş bir devam varrrrrrrrrrrrrrr

yanıt7
yanıt0
tülay:

yavru ceylan gibi kaçar , seke seke yoldan geçer, elinde gümüşşşş telefon vay vay dıdıdıdıdı vay vay dıdıdı

4
1
yanıtYanıtla
dürüst:

adana gibisi yok. . yalan mı yani:)

4
0
yanıtYanıtla
malatya:

adalet yok

1
3
yanıtYanıtla
konyalı:

ahlaksızlar yurdu oldu tertemiz adana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title