Haberler

Çantasıyla herkese saldırdı, vatandaş neye uğradığını şaşırdı

Güncelleme:

Vatanadaşlara elindeki çantayla saldıran kadın sokağı birbirine kattı. Çantalı saldırgana tepki gösterenlerde saldırıya uğradı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile o anlar saniye saniye kaydedildi.

Eskişehir Odunpazarı İlçesi'nde kimliği tespit edilemeyen bir kadın önüne gelen bir anda herkese elindeki çantayı adeta bir sopa gibi kullanarak saldırdı.

OLAYA MÜDAHALE EDENLEREDE SALDIRDI

Yol kenarında dilenen bir dilenci, bankta oturan kadın, olaya müdahale eden birden fazla kişi de çantalı saldırganın darbelerinden nasibini aldı. Sebepsiz yere yol üzerindeki insanlara saldıran kadına çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Zaman zaman gerginliğin yükseldiği olay İki Eylül Caddesi'nde bulunan tramvay durağının yanında son buldu.

Çantasıyla herkese saldırdı, vatandaş neye uğradığını şaşırdı

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Tepki gösteren vatandaşlar tarafından ihbar edilen kadın, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Yaşanan bu olay ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarıyla an ve ve an kayda alındı.

Çantasıyla herkese saldırdı, vatandaş neye uğradığını şaşırdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Haberler

500

Yorumlar (1)

UZUNMUSTAFA:

Ben olsayin yumrugu oyle yerlestrirdim ki bayardim.

6
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title