Haberler

Çanakkale'de restoranda yangın çıktı

Güncelleme:

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde bulunan bir restoranda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın sonucunda restoran kullanılamaz hale geldi.

Ayvacık'ta restoran yangını

ÇANAKKALE - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Küçükkuyu sahil yolu Sazlı altı mevkiindeki bir restoranda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ederek kısa sürede söndürdüğü yangında restoran kullanılmaz hale geldi.

Ayvacık ilçesi Küçükkuyu sahil yolu Sazlı altı mevkiindeki kapalı olan bir restoranda saat 10.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Restorandan alevler ve dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Ayvacık Belediyesi'ne ait 2 itfaiye aracı yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü. Özcan Elibol'a ait restoran yangın sonrasında küle döndü. Öte yandan yanan restoranın geçtiğimiz günlerde yaşanan hortum afetinden de zarar görmüştü.

Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakkale İtfaiye İtfaiye 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title