Haberler

Karısını öldürüp baldızına mesaj attı: Ablanı öldürdüm

Güncelleme:

Bursa'da Turgay K. eşi Seher K.'yı öldürüp baldızına "Ablanı öldürdüm" diye mesaj attı. 2 çocuk annesi kadının cansız bedeni evde bulunurken zanlı ise kayıplara karıştı.

Bursa'da eşini öldüren koca, baldızına "Öldürdüm" diye mesaj attıktan sonra kayıplara karıştı. İhbar üzerine eve gelen polis, 42 yaşındaki 2 çocuk annesi kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

KARISINI ÖLDÜRÜP BALDIZINA MESAJ ATTI

Sabah saat 05.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde Turgay K. (45) geçimsizlik yaşadığı öne sürülen eşi Seher K. (42) ile sözlü tartışma yaşadı. Fabrika işçisi Turgay K. tartışmanın büyümesiyle öldürdüğü eşinin kız kardeşine "Ablanı öldürdüm" diye mesaj attıktan sonra kayıplara karıştı.

Bursa'da Eşini Öldüren Adam, Baldızına Mesaj Atıp Kayıplara Karıştı

EVDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Telefonuna gelen mesaj üzerine ablasına ulaşamayan baldız, hemen çiftin oğlu olan yeğeni Hüseyin K.'yı arayıp kendisine gelen mesajı söyledi. Fakat Hüseyin K. da annesi Seher K.'ya ulaşamadı. Eve gelen Hüseyin K. zile basmasına rağmen cevap alamayınca durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kapıyı açan ekipler 42 yaşındaki Seher K.'nın yerde hareketsiz yattığını gördü.Sağlık ekipleri Seher K.'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Bursa'da Eşini Öldüren Adam, Baldızına Mesaj Atıp Kayıplara Karıştı

KAYIPLARA KARIŞTI

Şüpheli baba kayıplara karışırken, incelenen cesette silah ve bıçak yarası olmaması dikkat çekti. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcılık incelemesinin ardından Seher K.'nın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çocuk Bursa Hukuk 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (21)

Çınar Saraç:

Bu hükümet geldiğinden beri ülkede huzur kalmadı

108
86
yanıtYanıtla
Ömer Celep:

Huzuru hükümette arayanlar huzur bulamazlar önce kendi yaşantını güzelleştir ki dünya güzelleşsin

yanıt93
yanıt45
Hek Tor:

@Ömer Celep... Devlet, DOLAYISIYLA o devleti yöneten hükümetler vatandaşının gerek güvenlik gerekse refah içinde yaşamasını temin etmekle görevlidir... Türkiye'de ise ölümün nereden (Allah'tan değil, zira o da çaresiz bu ülkede), ne zaman, nasıl ve niçin geleceği ve kimi bulacağı hiç belli değil; Altıpatlarından pompalıya, çiftesinden kalaşnikofuna, vinçesterinden uzisine kadar millette silahlanmayan kalmamış, ÖNLEYEN var mı?

yanıt25
yanıt19
Hek Tor:

@Ömer Celep... Refah kısmına gelince herşey gözler önünde apaçık görülmekte insanların ne durumda oldukları, ama bu konuda ben birşey yazamıyorum, zira ben bir ekonomist değilim, kitap bile yazma yeteneğim yok...

yanıt10
yanıt9
mahmut:

Türküz diye bas bağıranlar şunu diyemiyor: 'Biz Türküz Türk örf adet gelenek ve yaslarına göre yenilmeliyiz. Bize Avrupa yasaları İsviçre anayasası, İtalyan ceza hukuku Alman ceza kanunları uymaz' dii yee mii yooor .

74
25
yanıtYanıtla
ibos ibos:

Önceden eşler sorunlarını kendi aralarında çözüyorlardı, çözemedikleri zaman büyükler devreye girer problem çözülürdü. Boşanmak hoş karşılanmazdı. Ne zamanki ailenin yatak odasına varıncaya kadar karışacak yasalar çıktı, işte o zaman ailede bitti. Eğitim deniyor, sanki eğitim almış insanlar öldürmüyor, geçim deniyor, sanki zengin olanlar öldürmüyor, CENABI ALLAH ailenin reisliğini erkeğe vermiş, ama sen inatla yok ben kadına reislik vereceğim dersen bu cinayetlerin hesabınıda Ahirette verirsin.

60
22
yanıtYanıtla
Ayhan Tufan:

sen tam bir bağnazsın kadın düşmanı kibirli seni...

yanıt6
yanıt25
Fenerli :

Aynen öyle boşanma davası süreçlerinde erkek serv anlaşması gibi yaptırımlara maruz kalacağını anlayınca cinnet geçiriyor. Heleki SÜRESİZ NAFAKA ve NAFAKA HAPİSLERİ resmen kölelik

yanıt8
yanıt1
Hek Tor:

Hmmmm, kulağıma(!) kötü kokular geliyor... Bayram değil, seyran değil, eniştem bana niye yazdı?

3
36
yanıtYanıtla
Ayhan Tufan:

bir insan öldü. biraz insan ol duygusuz..

yanıt21
yanıt7
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title