Haberler

Bu acıya yürek dayanmaz! Yangında hayatını kaybeden 9 kişi son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Bursa'da dün gece yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden 8'i çocuk 9 kişi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Suriyeli ailenin yakınları yan yana dizilen tabutların başında gözyaşı dökerken 6 çocuğunu ve eşini kaybeden kağıt toplayıcısı Hüseyin El Cesim cenazede kahroldu.

Dün gece Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Değirmenönü Mahallesi'nde sobadan çıktığı öğrenilen yangında 30 yaşındaki Amine El Cesim, yaşları 1 ile 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni hayatını kaybetti.

Bursa'da büyük acı...9 tabut yanyana

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

9 cenaze bugün Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Mihraplı Camisi'ne getirildi. Tabutlar yan yana konulduğunda El Cesim ailesinin fertleri gözyaşlarına boğuldu. Yakınları tabuta sarılınca ortaya hüzünlü görüntüler çıktı.

Bursa'da büyük acı...9 tabut yanyana

BAKAN SOYLU DE CENAZEYE KATILDI

Ankara'dan helikopterle Bursa'ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Mihraplı Camisi'ndeki cenaze törenine katıldı. Bakan Soylu, kağıt toplayarak geçimini sağlayan 32 yaşındaki baba Hüseyin El Cesim'e sarılarak teselli etmeye çalıştı. Cenaze törenine Bakan Soylu ile birlikte Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan da katıldı.

Bursa'da büyük acı...9 tabut yanyana

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazlarının ardından El Cesim ailesinin fertlerinin naaşları toprağa verilmek üzere Erdoğanköy Şehir Mezarlığı'na götürüldü.

Bursa'da büyük acı...9 tabut yanyana

Olayda hayatını kaybeden Suriyeli 8 çocuğun olaydan bir süre önce mutlu günlerinde çektirdikleri fotoğraflar da görenlerin yüreğini burktu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Süleyman Soylu Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (3)

Geçmişin İzleri:

Acının dili dini ırkı yoktur... İki gün önce ağrı tutakta otobüste yanarak can veren kardeşlerime ve bu kardeşlerimize Allah rahmet eylesin

120
2
yanıtYanıtla
abdurrahman arslan:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Allah sabır versin

120
1
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Allah böyle bir acıyı dünyanın hiç bir yerinde hiç kimseye göstermesin,Allah rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title