Haberler

Yola aniden çıkan 3 yaşındaki çocuk otomobilin altında kaldı

Güncelleme:

Bursa'da 3 yaşındaki bir çocuk, yola aniden fırlayınca otomobilin altında kaldı. Kaza sonucunda hastaneye kaldırılan küçük çocuk hastaneye kaldırılırken sürücü de gözaltına alındı.

Bursa'da 3 yaşındaki çocuk yola aniden fırlayınca otomobilin altında kaldı. Yaralanan küçük çocuk hastanede tedavi altına alındı.

BİRDEN YOLA ÇIKTI

Ortabağlar Mahallesi 6'ncı Kent Sokak'ta bulunan evinin önünde oyun oynayan Furkan Ö., bir anda yola fırladı. Bu sırada sokak arasından ilerleyen İbrahim Çınar (30) yönetimindeki otomobil, Furkan'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle düşerek otomobilin altında kalan küçük Furkan ağır yaralanırken, çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

ÇOCUK HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan Furkan, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise sürücü İbrahim Çınar'ı gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çocuk Bursa Trafik Kazaları Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Netanyahu'nun kararı ülkeyi karıştırdı! Hükümet karşıtları Meclis önünde toplanacak

Netanyahu'nun kararı ülkeyi karıştırdı! Hükümet karşıtları Meclis önünde toplanacak

500

Yorumlar (5)

Erdem:

Allah’ım sen koru yarabbim. Benimde ufak çocuk böyle aniden koşuyor o yüzden sokağa çıkarmamaya çalışıyorum ama ne kadar dikkat etsekte en ufak dalgınlıkta kaçabiliyor. İnşallah sağlığına kavuşur. Bazen ara sokakta benimde aklıma geliyor bir çocuk aniden fırlar mı diye korkarak araba sürüyorum

19
0
yanıtYanıtla
Ejderha Dövmeli Herif:

Çocuklarınız ağlasada zırlasada kolunu bırakmayın. Vicdan yapmayın. Çocuklar vicdanla bakılmaz. Severken vicdanlı olun bakarken o vicdanı kenara atın ki mantıklı şekilde çokcuk büyütürsünüz. Doğa acımasızdır.Doğanın vicdanı yoktur kuralları vardır.

9
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ben olaya dair hiç bir yorumda bulunmuyorum sadece o sokağın haline bakın yolun kaldırımın genişliğine bakın o aracınmı orada olmaması gerekir insanlarınmı orada yaşamaması gerekir siz karar verin

0
3
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

çocuğa ve ailesine geçmiş olsun inşallah durumu iyidir

1
0
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

aleni gözüküyor sürücünün suçu yok. böyle durumlarda çocuğu araç yoluna bırakanlar gözaltına alınmalı. sürücü değil

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title