Haberler

Babasının katiline mahkeme salonunda 6 el ateş ederek ağır yaraladı

Güncelleme:

Brezilya'da bir kişi, intikam almak için babasının katiline mahkeme salonunda silahla ateş ederek ağır yaraladı. Saldırgan, salondaki polis memurları tarafından tutuklanarak hapse gönderildi.

Brezilya'da, babasının katilinden intikam almak isteyen kişi, duruşmanın görüldüğü mahkeme salonunda katil zanlısına 6 al ateş ederek ağır yaraladı. Oğul, babasının katilini vurduktan sonra silahın dipçiğiyle de zanlının kafasına vurdu. Saldırgan, salondaki polis memurları tarafından tutuklandı ve hapse gönderildi.

HAKİMLER CANINI KURTARMAK İÇİN SAĞA SOLA KAÇIŞTI

Brezilya'da Cristiano Alves Terto, cinayeti davası sırasında ortalık bir anda karıştı. Babasını öldüren kişinin davasında, öldürülen kişinin oğlu katil zanlısına kurşun yağdırdı. Olay sırasında hakimler ve jüri üyeleri canlarını kurtarmak için kaçtı ve korku içinde eğildi. Katil De Moura yere yığıldıktan sonra, Terto isimli saldırgan silahının dipçiğiyle iki kez kafasına vurdu. Saldırgan daha sonra salondaki polis memurları tarafından tutuklandı.

Brezilya'da bir genç, babasının katiline mahkeme salonunda defalarca ateş etti

YARGILANMASINA DEVAM EDİLECEK

Olay, 29 Kasım 2023'te meydana geldi, ancak görüntüler 1 Nisan 2024'te yayınlandı. Yargılanan katil zanlısı yerel bir hastaneye kaldırıldı ve daha sonra Serra Talhada şehrindeki daha büyük bir hastaneye nakledildi. Yeni bir yargılama tarihi ise henüz belirlenmedi.

TARTIŞMA SIRASINDA CİNAYET İŞLEDİ

Terto isimli saldırgan ise 30 Kasım 2023'te gözaltına alındıktan sonra hapse gönderildi. De Moura'nın iddiasına göre, saldırının sebebi babasının, Francisco Alves'in 5 Ekim 2012'de öldürülmesi. İtiraflarına göre, De Moura, mülkünde kaybolmuş bir eşeği ararken Alves'i çiftliğinde buldu. Aralarında bir tartışma çıktı ve De Moura, silahını kullanarak Alves'i öldürdü. Saldırgan daha sonra Salgueiro'ya kaçtı ve burada tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Brezilya Suç Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (4)

hasan:

Helal olsun sana

53
5
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Kısas .

8
0
yanıtYanıtla
Marin Célia:

Mahkeme salonuna silahla nasil giriyor bu kisi

4
1
yanıtYanıtla
SERDAR GÜL:

Saldırganmı ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title