Haberler

Boşanma aşamasındaki polis, eniştesini öldürdü

Güncelleme:

Gaziantep'te eşiyle boşanma aşamasında olan polis memuru, konuşmak için gittiği eniştesiyle arasında çıkan kavgada dehşet saçtı. Silahıyla 6 el ateş eden polis eniştesini öldürdü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Gaziantep'te eşiyle boşanma aşamasında olan polis memuru konuşmak için gittiği eniştesiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahına sarılan polis, eniştesine kurşun yağdırdı.

ENİŞTESİYLE KONUŞMA TARTIŞMAYA DÖNDÜ

Dün akşam saatlerinde Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Düztepe Mahallesi'nde Çamlıca konutlarında yaşanan olayda iddiaya göre eşiyle uzun süredir aile içi anlaşmazlık yaşayan ve boşanma aşamasında olan Yusuf Kenan Saygılı eniştesi Doğan saygılı ile konuşmaya gitti. Konuşma yerini tartışmaya bırakınca Polis Memuru Yusuf Kenan Saygılı silahını çıkararak Doğan Saygılı'ya 6 el ateş etti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan 50 yaşındaki Doğan Saygılı hayatını kaybetti. Saygılı'nın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Olay ile ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep İnceleme Olaylar 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

sade vatandaş:

hiç açıklanmasada polislerin çoğunda çalıştıkları iş ortamı ve üstlerinin baskısı yüzünden pisikolojik sorunlar oluşuyor buda bazen istenilmeyen olaylara neden oluyor

36
9
yanıtYanıtla
Muzaffer Karaman:

Gıtsınler sabah 8 aksam 8 ozel sektorde calıssınlar. Maas 20 bın. Ya arkadas her meslek zordur. Ozellıkle kucuk ılcelerde ıllerde polıslerın ışi sanıldıgı gıbı cok zor degıl. Maasları 50 bın cıvarı oldu.

yanıt14
yanıt18
Köfteci Jardel:

Tabanca böyle bir şey işte. Pratik bir öldürme gereci. O yüzden vazife dışında polislerin de silah taşıması yasak olmalı.

9
2
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Boşanma aşamasında ki biri eniştesini neden öldürür , yani kız kardeşinden boşanan eniştesini mi öldürmüş. ? Bilen bir cevap yazsın ben çözemedim .

4
0
yanıtYanıtla
Yusuf null:

iyimi oldu yani şimdi boşanacaksan boşan katil oldun şimdi

3
0
yanıtYanıtla
Nur Zo:

6 ay yatar çıkar

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title