Haberler

Bombalı Saldırganın Kimliği Araştırılıyor

- Bombalı saldırganın kimliği araştırılıyorMERSİN - Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, MİT binasının yanında bulunan bir polis merkezine bombalı saldırı yapmak üzereyken vurularak ısrar edilen bombacının uyruğunun tespit edilmeye çalışıldığını açıkladı.

- Bombalı saldırganın kimliği araştırılıyor

MERSİN - Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, MİT binasının yanında bulunan bir polis merkezine bombalı saldırı yapmak üzereyken vurularak ısrar edilen bombacının uyruğunun tespit edilmeye çalışıldığını açıkladı.

Mersin'de Yenişehir ilçesinde MİT binası yanındaki 50. Yıl Karakolu'nun önünde bombalı eylem hazırlığındaki bir terörist vurularak etkisiz hale getirildi.

Teröristin, Gaziantep'ten bu yana polis ve istihbarat birimleri tarafından takip edilen bir Suriyeli olduğu iddia edildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, gazetecilere yaptığı açıklamada teröristin saldırı hazırlığındayken dur ihtarına uymaması üzerine vurularak etkisiz hale getirildiğini hatırlatarak, teröristin kimliği ve uyruğu hakkında araştırmaların sürdüğünü açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Ercan Mersin 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title