Haberler

Bolu'da otobüse çarpan otomobil kağıt gibi ezildi: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Güncelleme:

Bolu'da yolcu otobüsüne çarpıp kağıt gibi ezilen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Olay yerine gelen kazazedelerin yakınları sinir krizi geçirdi.

Bolu'da D-100 kara yolunda yolcu otobüsüne arkadan çarpan otomobil kağıt gibi ezildi. Meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralanırken 2 kişi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, D-100 kara yolunda Ankara istikametinde Gölyüzü Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı plakalı yolcu otobüsü Gölyüzü Kavşağı'nda yeşil ışığın yanmasıyla trafik ışıklarından Ankara istikametine doğru hareket etti. Bu esnada Ankara istikametinde seyreden kimin kullandığı tespit edilemeyen otomobil, yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç kağıt gibi ezildi. Otomobilde bulunan Serdar Genişyürek (19), Mehmet Ali Yoz ve Ahmet Şahan ağır yaralandı.

Bolu'da feci kaza: Otobüse çarpan otomobil kağıt gibi ezildi, 2 ölü 1 ağır yaralı

YARALILARIN YAKINLARI KAZA YERİNDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen yaralıların yakınları sinir krizleri geçirdi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik akışı bir süre alternatif yollardan sağlandı.

Bolu'da feci kaza: Otobüse çarpan otomobil kağıt gibi ezildi, 2 ölü 1 ağır yaralı

2 YARALI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ağır yaralı olarak sevk edilen Serdar Genişyürek ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne ağır yaralı olarak sevk edilen Mehmet Ali Yoz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ahmet Şahan'ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bolu'da feci kaza: Otobüse çarpan otomobil kağıt gibi ezildi, 2 ölü 1 ağır yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bolu Acil Durum Trafik Kazaları Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Goethegitme:

Allah rahnet eylesin,kardesim kalabalik yapip iş bilenleri engellemeyelim lütfen,alelacele hareketler vs bilende orda bilmeyende,toplum olarak ilkyardım eğitimine çok acil ihtiyacimiz var,Allah im sabir versin.

9
3
yanıtYanıtla
Zafer ÖZEVLİ:

dikkate olalım. Allah rahmet eylesin.

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title