Haberler

Genç kadın, "Eve geç geliyorsun" dayağından kendisini kurtaran polise kafa atarak burnunu kırdı

Güncelleme:

İstanbul'da Ümit Ç. ve Ünal Ç. isimli iki kardeş "Eve neden geç geliyorsun?" diyerek kardeşleri Gülbahar Ç. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra iki şahıs kardeşini odaya kapatıp yaklaşık 1 saat boyunca darp etti. Elinden kurtulan Gülbahar Ç., polis ekiplerini arayarak kardeşleri tarafından sırayla ve sürekli olarak darba uğradığını söyleyip yardım istedi.

POLİSE YUMRUK ATIP BOĞAZINI SIKTI

İhbar üzerine olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği polisleri, Gülbahar Ç.'yi ve kızı Cemre G.'yi polis aracına alarak hastaneye götürmek istedi. Bu sırada Gülbahar Ç.'nin kızı da polis ekiplerine, dayılarının onu da darp ettiğini söyledi. Cemre G. kendisini darp eden dayısının Ümit Ç. olduğunu söylediği sırada, Ümit Ç., polise "sen bizim aile işlerimize ne karışıyorsun?" diye küfür ederek yumruk attı. Bunun üzerine polis ekipleri biber gazı kullanarak şahısları etkisiz getirmeye çalıştı. O esnada diğer kardeş Ünal Ç. biber gazı sıkan polisin boğazını sıkarak yumruk attı. Bunun üzerine polis ekipleri telsizden takviye ekip talebinde bulundu.

BABALARI TUTTU, OĞULLARI SALDIRDI

Ekipler olay yerine seyrettikleri esnada aşırı alkollü oldukları iddia edilen saldırgan iki kardeş Ümit Ç. ve Ünal Ç., polis memurlarına yumruk atmaya devam ederek, aracın de aynasını kırdı ve ağır hakaretler savurmayı sürdürdü. Kavga esnasında evden çıkan şahısların babası Mehmet Ali Ç. de 2 polis memurunu kollarından tutmaya çalışırken, oğulları da polisleri darp etti. Bir süre sonra takviye ekiplerin gelmesi üzerine şahıslar, orantılı güç kullanılarak tek tek etkisiz hale getirildikten sonra gözaltına alındı. Saldırıya uğrayan memurların üniformalarında ise yırtıklar oluştu. Gözaltına alınan Ümit Ç., polis otosunda kafasını cama vurarak ve aracı kullanan memura tekmeler savurarak kazaya sebebiyet vermeye çalıştı.

POLİSİN KURTARDIĞI KADIN MEMURA KAFA ATTI

Öte yandan şahıslar hastanede sağlık kontrolünden geçirilirken, polisin ağabeylerinin elinden kurtardığı Gülbahar Ç., taşkınlık çıkartmaya başladı. Polisin sakinleştirmeye çalıştığı kadın, memura kafa atarak burnunu kırdı. Burnundan çatlak oluştuğu belirlenen polis memuru iş göremez raporu alırken 1'i kadın 3 şahıs ise işlemlerinin ardından emniyete götürüldü. Emniyette "görevli memura mukavemet", "görevli memura darp" ve "kamu malına zarar" suçlarından adli işlemleri yapılan şahıslar, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

ceromi:

HA şöyle yapanın yanına kalmasın adalet işlesin yeter artık sokaklar eşkıyalar ile doldu

127
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

polis yetki kanunlari hangi hallerde silah kullanmasi gerektigi yeniden ele alinmali abd rusya dahil avrupa ülkelerinde birakin polisi tartaklamayi hakaret etmeyi üzerine bile yürüyemezsiniz elinde öldürücü silahi birakmayan polisi tehdit eden ates acan aninda makarna süzgeci yapilir.

105
4
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

eğer polise o kafayı ben ataydım vay anam vay ... yandı gülüm keten helva.

0
0
yanıtYanıtla
cemil karaca :

Bunlar polismi ?Kadın polis memuruna kafa atıyor diğer memurlar kenardan izliyor aman diyorlar biz karışmayalım başımız derde girer ama kafayı atan kadının yerinde gariban bir insan olsaydı kafa atmayıpta biraz direnseydi inanın o adamın orda pestilini çıkarırlardı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title