Haberler

İzini kaybettiren borçlusuyla yolda karşılaşınca boğazına yapışıp tahsil etti! Beyoğlu'nda dehşet anları kamerada

Güncelleme:

Beyoğlu'nda bir buçuk yıl önce borç aldıktan sonra kayıplara karışan borçlusunu gören alacaklı, şahsın boğazına yapışarak alacağını tahsil etti. O anlar çevredekiler tarafından saniye saniye kaydedilirken, borcunu ödemeyen kişinin ''Benim o kişiye borcum vardı. Onu aldı" dediği görülüyor.

Beyoğlu Tarlabaşı Caddesi üzerinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, bir buçuk yıl önce bir kişiye borç para veren kişi, alacağını bir türlü alamadı. Borçlu kişi parayı ödememek için izini kaybettirdi.

Beyoğlu'nda alacaklısının boğazına yapışıp borcunu tahsil etti! O anlar saniye saniye kamerada

İZİNİ KAYBETTİREN BORÇLUSUNU YAKALAYINCA BOĞAZINA YAPIŞTI

Alacaklı ise Tarlabaşı Caddesi üzerinde borç verdiği kişiyi görünce boğazına sarılarak alacağını istedi. Alacaklı, parasını geri almak için borçluyu darbetmeye başladı.

Beyoğlu'nda alacaklısının boğazına yapışıp borcunu tahsil etti! O anlar saniye saniye kamerada

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA

Vatandaşların şaşkın bakışları arasında alacağını tahsil eden kişi olay yerinden ayrıldı. Borcunu ödemeyen kişi ise ''Benim o kişiye borcum vardı. Onu aldı" dedi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tarlabaşı Haberler

500

Yorumlar (3)

Rasim Hayirsever :

torbaci ,icici hesaplasmasi

105
8
yanıtYanıtla
Mira Suit Konaklama:

adam dönüp deseki gasp etti beni , hayat hikayesini bitirirler farkında degil

91
16
yanıtYanıtla
Ercan Özdemir:

Benim merak ettigim: aha kavga var hani AGIR ABILER? hani MAHALLE NAMUS BEKCILERI, KABADAYILAR? hepsinin ödü kopuyor demi teke tek kavga etmeye...ama 3-5 kisi olup birini dövmeye hepsi var.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title