Haberler

Beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki çocuğu darbeden şüpheliler serbest bırakıldı

Güncelleme:

Kağıthane'de bir fabrikada çalışan ve 7 yıl önce beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki çocuğu darbeden iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kağıthane'de bir fabrikada çalışan ve 7 yıl önce beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki Enes Y.'nin aynı işyerinde çalışan 30 yaşındaki Yücel B. tarafından darp edildiği iddia edildi. Çocuğun daha önce de defalarca aynı kişinin işkencesine maruz kaldığını öne sürülürken, her seferinde şaka yaptığını söyleyen kişi son dayağını cep telefonu ile kayda aldırdı. Çeken çocuk o görüntüyü bir arkadaşına gönderdi. Görüntü daha sonra darp edilen Enes Y.'nin amcasına ulaştı. Çocuğun ailesi ve amcası iş yerine gelerek çocuğu oradan aldı.

KAHKAHA ATARAK GÖRÜNTÜLERİ KAYDETTİ

Olayın ortaya çıkması üzerine polis harekete geçti. Yücel B. gözaltına alınırken Enes Y. de ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Bugün Çocuk Şube Müdürlüğü'nden çıkarılan Enes Y.'yi darp ettiği iddia edilen Yücel B. İle o anları kahkaha atarak cep telefonu kamerasına kaydeden iş yeri sahibinin oğlu götürüldükleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarıldı.

ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDI

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kağıthane 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

Nedim:

Bunlar işi dalgaya vurmuş. Oğlan gülüyor. Stres atıyorlar. Sanayide böyle şakalar çok oluyor

5
6
yanıtYanıtla
Meh88:

Ne bekliyordunuz ki? Bu tarz olaylar artık normal ve suç sayılmıyor maalesef.

7
0
yanıtYanıtla
sanmam:

eskiden sanayide çıraklara nasıl davranılıyordu. . . biz eskiden de şiddet toplumuyduk , şimdi de şiddet toplumuyuz . sadece eskiden kamera , sosyal medya yoktu. . .

yanıt0
yanıt0
Gurbetci:

Haber ilk ciktiginda yazmistim adli kontrol sartiyla serbest birakildi diye Dirsek curutup universite bitirmiye gerek yok artik hakim olmak icin. Geleni serbest birak Ama mutlaka adli kontrol sartini ekle (ne oldugunu bilmiyorum ama) Islem Tamam??

7
0
yanıtYanıtla
Qq:

Günlük imza atacaklar karakolda

yanıt0
yanıt0
Nihat:

Konustugumuz icin hapse atiliyoruz ama doven, olduren serbest kaliyor! Sonrada bu ulke neden gelismiyor diye dusunuyoruz. Lumpen ulkenin lumpen insanlari.

6
0
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

Bu devirde suç işleyen herkes ''adli kontrol şartıyla serbest'' bırakılıyor zaten. Tutuklanıp cezaevine gönderilseler şaşırırdık! Serbest kalmalarına şaşırmadık! Kimseye hayrı olmayan bu psikopat ve amaçsız şahıslara 20''şer sene hapse atsalar da ortalık temizlense keşke.

5
0
yanıtYanıtla
y:

ne olacak akrabalar devreye girecek

3
0
yanıtYanıtla
mert:

bu haydutu serebest birakan hakimin ve savcini9n couklarina veya ailesine aynisini uygulayin bakalim tekrar serbestmi birakacaklar

3
0
yanıtYanıtla
m:

Ahhh ah bunları varya vereceksin bi psikopatın eline bak nasıl şaka yapılıyor

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title