Haberler

Bekçiye yumrukla saldıran saldırgan tutuklandı

Güncelleme:

Bekçiye yumrukla saldıran saldırgan tutuklandı Kuşadası Davutlar'da dün gece meydana gelen kavgayı ayırmak için biber gazı kullanan bekçiye saldıran şahıslar adliyeye sevk edildi.

Bekçiye yumrukla saldıran saldırgan tutuklandı

AYDIN - Kuşadası Davutlar'da dün gece meydana gelen kavgayı ayırmak için biber gazı kullanan bekçiye saldıran şahıslar adliyeye sevk edildi. Olayda saldırıyı gerçekleştiren şahıs tutuklandı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar Mahallesi'nde çıkan kavgada silahlı saldırgan 2 kişiyi yaralayarak olay yerinden firar etmişti. Kavgaya tutuşan iki aile orada görevli polis ve bekçiler tarafından ayrılmak istendi. Bu sırada biber gazını çıkartıp sıkmak isteyen bir bekçiye kargaşa sırasında bir vatandaş yumrukla saldırmıştı. Gözaltına alınan 3 kişi bugün adli makamlara sevk edildi. Mahkeme tarafından bekçiye yumrukla saldıran ve silahla 2 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı bir kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Davutlar Mahallesi Eren Sokak'ta dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.A. ve M.S., arasında sebebi henüz belli olmayan bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmadan dolayı rahatsız olan R.Ş., ikiliyi ikaz ederek daha sessiz olmaları konusunda uyarıda bulundu. Tartışma yaşayan ikili bu defa kendilerine ikazda bulunan R.Ş. ile tartışmaya başladı. Daha sonra iddiaya göre tüfeğini alan R.Ş., rasgele ateş etti. Çıkan saçmalardan yaralanan A.S., ve F.S., yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan F.S.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Silahlı saldırgan R.Ş., ateş ettiği tüfek ile birlikte gözaltına alındı.

Kavganın büyümesi üzerine biber gazına davranan Çarşı ve Mahalle Bekçisi, kargaşa sırasında İ.P., tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Bir vatandaş tarafından cep telefonu ile o anlar saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olay sonrası harekete geçen Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri İ.P. ve babası H.P.'yi gözaltına aldı. Savcılık sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk 3 kişiden R.Ş. ve İ.P., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baba H.P., ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kuşadası Davutlar Aydın 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title