Haberler

Hamileyken koronaya yakalanan genç kadın, oğlunu bir kez bile kucağına alamadan hayata veda etti

Güncelleme:

Amasya'da hamileliğinin 6. ayında koronavirüse yakalanan kadın, tedavi görebilmek için bebeğini sezaryenle doğurdu. Tedavi sırasında durumu ağırlaşan genç kadın, daha oğlunu bir kere bile kucağına alamadan hayata veda etti.

Duygu Abacı Arslan, koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle geçen ay Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. İlaç tedavisine başlanması için 6 aylık hamile olan 25 yaşındaki Arslan'ın bebeği sezaryenle alındı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Durumunun ağırlaşması üzerine Çorum'daki bir hastaneye sevk edilen anne, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

OĞLUNA 'YAMAÇ' ADINI VERDİ

Daha bir kez koklayamadığı, 'Yamaç' adı verilen oğlunu ve 1.5 yıl önce evlendiği eşini ardında bırakan talihsiz kadın, Memüdede Mezarlığı'nda kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Koronavirüs Amasya 3. Sayfa Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'a kim veda etti? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500

Yorumlar (7)

12345:

Çok üzüldüm annesinide göremeyecek bir çocuk kaldı geride cennetten görür evladını annesi

20
1
yanıtYanıtla
Tedo:

Tedavide sıkıntı var. Öyle olmaz o.

4
12
yanıtYanıtla
anti klavye:

al bakalım bir tane daha doktormusun docentmisin soyle klavye muhendisi

yanıt5
yanıt0
Bozoklu:

haklı olabilirsin. . . her korona olana ilaç tedavisi başlanmıyor ama belki kadının - zaten hamile -bünyesi kaldırmadı ağır geçirdi ilaç tedavisi gerekiyordu dr ler bu kadar da cahil değildir herhalde yıl geçti kime ne tedavi uygulanacağını öğrenmiştirler

yanıt0
yanıt0
İVAN DİVANDAKOR:

NERDESİNİZ AŞI KARŞITLARI, KORONA YOK, ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ KISITLAMAK İÇİN YALAN SÖYLÜYORLAR DİYEN ZAVALLI GÜRÜH NEREDESİNİZ?? AL İŞTE BEBEĞİNİ KOKLAYAMADAN HAYATA GÖZLERİNİ YUMMUŞ BİR ANNE. NE MUTLU ONA Kİ CENNETE GİTTİ. ALLAH CC EN GÜZEL KÖŞKLERDE AĞIRLASIN BU KARDEŞİMİZİ. .

8
3
yanıtYanıtla
das:

asıyla alakası yok provakasyon yapma çin aşısına kimse güvenmiyor denek olarak kullanıyorlar

yanıt0
yanıt1
Buroş:

Anlaşılmaz bir iş ALLAH Rahmet eylesin

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title