Haberler

Bakırköy'de Alışveriş Poşetlerine Yardım Bahanesiyle Evine Giren Kadın Hırsız Yakalandı

Güncelleme:

Bakırköy'de bir kadının alışveriş poşetlerine yardım etme bahanesiyle evine giren ve cüzdanını çalan kadın hırsız, alışveriş yapınca yakalandı. İstanbul'da yaşanan olayda, hırsızlık yapan kadın tutuklandı.

Bakırköy'de yardım etme bahanesiyle kredi kartı çalan kadın hırsız, alışveriş yapınca yakalandı

İSTANBUL - Bakırköy'de bir kadının alışveriş poşetlerine yardım etme bahanesiyle evine giren ve cüzdanını çalan kadın hırsız, alışveriş yapınca yakalandı.

Bakırköy ilçesi Sakızağacı Mahallesi'nde 04 Ekim 2023 tarihinde saat 21.40 sıralarında bir ikamet adresinden hırsızlık olayının gerçekleştiği belirlenmesi üzerine Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce çalışma başlatıldı.

Çocuğu ile bir marketten alışveriş yapan C.D. isimli kadın şahıs yaya olarak alışveriş poşetleriyle evine yürüdüğü sırada F.Ş. isimli bir kadın şahıs kendisine yardım etmek istedi. Yardım bahanesiyle eve giren F.Ş içeride bir süre oyalandıktan sonra C.D.'nin cüzdanını çalarak evden ayrıldı. Daha sonra F.Ş.'nin C.D.'ye ait kredi kartıyla alışveriş yaptığı belirlendi. Hesap hareketlerinden alışveriş yaptığı adresin güvenlik kameralarına bakan polis ekipleri hırsızlık yapan kadının kimlik bilgilerini tespit etti. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda yakalanan F.Ş. "Evden Hırsızlık" suçundan 05 Ekim 2023 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alışveriş İstanbul Bakırköy Suç Polis 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title