Haberler

Tarlaya Giden Baba ve Oğluna Av Tüfeğiyle Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Denizli'de tarlaya giderken husumetli oldukları 2 kardeş tarafından yolları kesilen baba ve oğlu, av tüfeğiyle saldırıya uğradı. Baba olay yerinde ölürken, oğlu ise yaralandı.

Denizli'nin Çal ilçesinde motosikletle tarlaya giden 55 yaşındaki Yunus Eker ile oğlu 35 yaşındaki Hasan Eker'in önü, husumetli oldukları 2 kardeş tarafından kesildi. Tartışmanın ardından av tüfeğiyle açılan ateşle, baba Yunus Eker boynundan vurularak öldü, oğlu Hasan Eker ise yaralandı.

MOTOSİKLETTEYKEN YOLLARI KESİLDİ

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında, Akkent Mahallesi Bekilli yolunda meydana geldi. Motosikletle tarlaya giden Yunus Eker ile oğlu Hasan Eker'in yolu önceden husumetli olduğu iddia edilen Kenan Yılmaz ve kardeşi Ali Rıza Yılmaz tarafından kesildi. İki grup sözlü tartışmaya ardından sopalı ve taşlı kavga etti. İddiaya göre Kenan Yılmaz, elindeki av tüfeğiyle baba- oğula ateş etti. Boynundan yaralanan Yunus Eker öldü. Yaralanan Hasan Eker ise ambulansla Çal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarmanın olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Yunus Eker'in cesedi morga kaldırıldı.


HAYVAN HIRSIZLIĞI NEDENİYLE ARALARINDA HUSUMET VARDI

Kaçan şüpheliler jandarma tarafından yakalandı. Öldürülen Yunus Eker'in, hayvan hırsızlığı iddiasıyla Kenan Yılmaz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu, husumetin bu nedenle başladığı öne sürüldü. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kenan Yılmaz Hasan Eker Denizli Çal 3.Sayfa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Bakmadan Geçme

Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri
Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title