Haberler

İnşaatta beton kalitesi cinayeti! Mikser şoförü, şantiye şefini öldürdü

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da, beton mikseri şoförü ile şantiye şefi arasında getirilen beton nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından mikser şoförü, şantiye şefinin kafasına çekiçle vurup, bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan zanlı ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Geçtiğimiz Çarşamba günü saat 20.00 sıralarında Avcılar Üniversite Mahallesi Demet Sokaktaki bir inşaatta yaşanan olayda şantiye şefi Vedat Acar, beton mikseri şoförü Mehmet Raşit Koruli ile inşaata getirdiği betonun kalitesinin düşük olduğunu söyleyerek tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle mikser şoförü Mehmet Raşit Koruli, şantiye şefinin kafasına çekiçle vurdu, ardından bıçakladı.

Avcılar'da, beton kalitesi cinayeti

BİRİ CEVAEVİNE DİĞERİ KARA TOPRAĞA

Ağır yaralanan Vedat Acar, vatandaşlar tarafından yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis inceleme yaptı. İncelemenin ardından şüpheli Koruli'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Koruli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Özel hastanede ilk tedavisi yapılan Acar, daha sonra götürüldüğü Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Avcılar'da, beton kalitesi cinayeti

"BAŞINDAN KANLAR AKAR ŞEKİLDE YATIYORDU"

Olayla ilgili konuşan şantiye yanındaki binada oturan Mehmet Kömürcü, "Yan binada oturuyorum, bir bağırış çağırış oldu. Çıktım balkona, baktığımda bir şahıs başından kanlar akar şekilde yerde yatıyordu. Sonra karga tulumba arabaya attılar şu aşağıdaki hastaneye götürdüler. Biz düştü zannettik ama daha sonra kavga olmuş dediler. Yerde yatan şahıs buranın kalfası diye biliyorum" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, inşaatta çalışmaların durduğu görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Avcılar 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Refik Fidan:

Eğer idda edildiği gibi bir durum varsa hazır beton gönderen firmaya devlet el koysun

227
1
yanıtYanıtla
Refik Fidan:

o mikserde dediği gibi bir durum varsa beton gönderen firmaya devlet el koysun

207
1
yanıtYanıtla
Olcay ŞADAN:

İşini yapmaya çalışan insanlara bile böyle kansız insanlar engel oluyor..

120
9
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Hazır beton firmaları denetlenmeli, mukavemeti düşük beton yasaklanmalı

123
3
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Allah Rahmet Eylesin..Her isin bir belgesi var..Her Calisanin da bir belgesi var..Ama Ulkemiz Icin Gecerli Degil Bunlar..Maalesef Anty-Standart , Heryerde Durumdan Vazife Cikarmaya Calisan Milletimiz Var..

92
7
yanıtYanıtla
MASARİ:

Ülkece çivi çıktı. Denetim mekanizması yok, bu kişi boşuna öldü Allah ailesine sabır versin.

82
7
yanıtYanıtla
x girilmez:

ne yapacak devlet mikserin başına adammı dikecek

yanıt11
yanıt32
Güray Dilli :

Mikser gelip beton dökülecek yere dayanıyor , işçinin elinde beton hortumu , gelen harcı kalıplara , zemine vb döküyor ! Bu betonun , harcın kurallara uygun olup olmadığı nasıl denetleniyor acaba ?

43
4
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Hadi Sikiysa Denetlensin Bakalim..Devlet Kurumlarinin Ciddiyetsiz Anty-Standart Yetersizliginden Cesaret Aliyorlar..

yanıt20
yanıt4
engin hazlipinar:

Bumu dert?

yanıt1
yanıt7
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title