Haberler

Astsubay, eşi ve kızı dahil 4 kişiyi öldürüp intihar etti

Güncelleme:

Ankara'da cinnet getiren Havacı Astsubay Barbaros Ulusoy; boşanma aşamasındaki eşini, kızını, kayınbiraderi ile onun oğlunu öldürüp intihar etti. Öldürülen 4 kişi ile astsubayın cenazeleri Tokat'ta toprağa verildi.

Ankara'da Havacı Astsubay Barbaros Ulusoy (50), boşanma aşamasında olan eşi Filiz Ulusoy (46), kızı Melis ve kayınbiraderi Ediz Ulusoy ile Ediz Ulusoy'un oğlu Erdem Ulusoy'u beylik tabancası ile vurarak öldürdükten sonra kendi hayatına son verdi.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Ankara'da otopsi işlemleri tamamlanan 5 kişinin cenazeleri, memleketleri Tokat'ın Zile ilçesine gönderildi. Cemevinde kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. 4 kişinin cenazeleri, kılınan cenaze namazının ardından Ağbaba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Barbaros Ulusoy'un cenazesi ise Kargapınar Cemevi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Astsubay ile öldürdüğü 4 kişinin cenazeleri toprağa verildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara ulusoy Tokat 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (9)

sade vatandaş:

asker ve polis arasında bu tip olaylar çok olmaya başladı bunun araştırılıp nedenlerinin ortaya çıkarılması lazım neden bu kadar çoğaldı bu

475
27
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Ben bu kadar normalleşmeyi kaldıramayacağım sanirim

271
10
yanıtYanıtla
isim soyisim:

İntihar süsü verilmiş suikast olabilir.

34
200
yanıtYanıtla
corci:

yarın gel mit'te işe başla

yanıt0
yanıt0
hakan saglam:

Bir garip insaniz veselam.bosanma ocu gibi geliyo kimine

103
24
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Ağzı olan heryer de konuşuyor. Boşanma öcü değil, boşanma aşamasında insanlar nasıl olsa öküz öldü ortaklik bitti diyip her türlü insanliga sığmayacak şeyi, kışkırtmayı, yalanı söyleyebiliyor. Hiçbir şey okumaz, düşünmez, yaşamaz ama herşeyi biliriz!

yanıt142
yanıt15
corci:

muhtemelen kayınbirader ile miras kavgasına girdiler

1
1
yanıtYanıtla
Giray Çetinay:

Boşanmış birisi olarak o psikolojiyi çok iyi bilirim keşke o an ulaşabileceği bir silah olmasaydı . Sonuçta kazananı olmadı

0
0
yanıtYanıtla
foamer sponge:

herkes bunalımda

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title