Haberler

Liseli gençleri ölüme götüren feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Antalya'da scooter üzerinde bulunan 2 liseli öğrenciyi ölüme götüren kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde karşıdan karşıya geçmek için yola inen gençlere hızla gelen otomobil çarptığı görüldü.

Antalya'da cumartesi gece saatlerinde Muratpaşa ilçesi Portakal Çiçeği Bulvarı üzerinde Mahmut Yağız Balcı'nın kullandığı ve arkadaşı Ada Kayahan'ın da bulunduğu scootera yolun karşısına geçtiği sırada C.G. kontrolündeki otomobil çarptı. Kazada scooterda bulunan iki lise öğrencisi yola savrulurken, kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Mahmut Yağız Balcı ve arkadaşı Ada Kayahan'ı ambulansla yakınlardaki iki ayrı özel hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen iki lise öğrencisi de kurtarılamadı. Kazada hayatını kaybeden Mahmut Yağız Balcı'nın lise son sınıf öğrencisi olduğu, ilk ve ortaokul arkadaşı Ada Kayahan ile dershaneden çıktıktan sonra buluşup yemek yedikleri ve ardından Balcı'nın arkadaşını evine bırakmaya giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kazanı ardından otomobil sürücüsü ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ARKADAŞLARI UNUTMADI

Gözyaşları arasında teslim alınan cenazelerden Ada Kayahan'ın Manavgat ilçesi Ahmet Mahallesi'nde Mahmut Yağız Balcı'nın ise Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Lise öğrencilerini dun sınıf arkadaşları unutmadı. Olayın ardından adeta yıkılan arkadaşları, kazanın olduğu yere gelerek kırmızı karanfil bıraktılar.

KAZA ANLARI KAMERADA

Öte yandan kazanın ardından kazanın meydana geldiği anın güvenlik kamerası kaydı ortaya çıktı. Görüntülerde bulvar üzerinden karşıdan karşıya geçmek isteyen gençlere yola indikleri sırada hızla gelen otomobilin çarptığı görüldü. Çarpmanın şiddeti ile gençlerin metrelerde havaya savrulduğu da görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Scooter Antalya Balcı 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (14)

Murat Gökalp Ergözen:

bu kaza falan değil, bildiğin cinayet ...

26
29
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut Davut:

Ya da intihar da diyebiliriz.

yanıt20
yanıt4
Doğrucu Davut Davut:

Scooter kesinlikle yasaklanmalı. Yolu olmayan bir şey. Yaya desen değil, araç desen değil. Kaldırımda yürürken küçük çocuğuma çarpan birinin yasal olarak nasıl bir suçu olabilir.

45
5
yanıtYanıtla
bahri urut:

dikkatsizlik can aldi deseydiniz daha makbula gecerdi araba surucusunun bu kazada bence sucu yok sukudur suren ve arkasina arkadasini bindiren gencler sagina soluna bakmadan yola cikib kazaya sebebiyet vermistir ve sukururlar tek kisiliktir iki kisiye kaldirmaz kendi hatalarinin bedelini otomobil surucusu cekmis bence cok yazik eyer orasi yaya gecidi ise ozaman baska

25
8
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

BİNDİ BİNDİLERİN TAŞIT YOLLARINDA SÜRÜLMESİ KESİNLİKLE YASAKLANMALIDIR.AKSİ HALDE BUNA İZİN VERENLER SUÇLU OLACAKLARDIR.TEK ŞART SÜRÜŞ YOLLARI BİSİKLET YOLUNDA OLMALIDIR.

24
4
yanıtYanıtla
taner ipek:

Otomobil sürücüleri yaya, motorlu, bisikletli sürücülere karşı o kadar duyarlı ki scooter a sıra gelmiyor

21
0
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

scooter ben cok işlevli ve ucuz bir araç. suç bu aracta değil. bu aracı sorunsuz kullanılack düzenlemeler yapılmalı, scooter yasaklamak yerine

17
4
yanıtYanıtla
hakan tiryaki:

Mekanları cennet olsun Allah ailelerine sabır versin çok zor...

15
0
yanıtYanıtla
Hakan :

Antalya’da gençler paten, scooter, elektrikli bisikletle ölüyor hep. Bunun için bir çalışma ve tedbir yok. Antalya milli eğitim müdürlüğü bu konuda çalışma yapmalı, trafik de düzenlemeye gitmeli.

12
0
yanıtYanıtla
Serdar Bircan:

Bu ne hız

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title