Haberler

Antalya'da Baba Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Antalya'nın Kumluca İlçesine bağlı Mavikent Mahallesi Papaz Koyu'nda bir baba, kızını kurtarmak isterken denizde boğularak hayatını kaybetti.

Antalya'nın Kumluca İlçesine bağlı Mavikent Mahallesi Papaz Koyunda denize giren kızının yardım cığlıklarını duyan baba kızını kurtarmak isterken boğularak can verdi.

Olay Mavikent Papaz Koyu Sahilinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre yabancı uyruklu aile piknik yaptığı sırada Berfin Ahmet (12) isimli kız çocuğunun denizde yüzmeye başladı. Bu sırada dalgaların artmasıyla suda çırpınmaya başlayan kızının çığlığını duyan babası Habat Ahmet (45) ve amcası Nuri Ahmet (28) kızını kurtarmak için denize girdi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşların da yardımıyla kurtarma çalışması başlarken Berfin Ahmet'in yüzme bilmeyen babası Habat Ahmet'de dalgaların arasında daha fazla tutunamadı. Amca Nuri Ahmet ile kız çocuğu Berfin Ahmet bilinçleri açık hayati tehlikeleri olmaksızın çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kurtarılıp kıyıya çıkarılırken baba Habat Ahmet olay yerinde 112 ambulans ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mavikent Kumluca Antalya Baba Acil Durum Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title