Haberler

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, 12. kattan düşerek hayatını kaybetti

Güncelleme:

Ankara'da eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, 12. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Vertigo hastası olan Güner'in psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bir önceki dönem Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olan Gülsün Bor, sabah saatlerinde Mutlukent Mahallesi Angora Evleri Sevdalı Patika Sokak'ta bulunan 12. kattaki evinin balkonundan düştü.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Güner'in düştüğünü gören yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sev edildi. Sağlık ekipleri, Güner'in hayatını kaybettiğini belirledi.

PSİKOLOJİK SORUN İDDİASI

Güner'in cansız bedeni, ölüm sebebi belirlenmek üzere Keçiören'deki Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yakınları, vertigo hastası olan Güner'in psikolojik sorunları bulunduğunu iddia etti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, 12. kattan düşerek hayatını kaybetti

GÜLSÜN BOR KİMDİR?

Evli ve bir çocuk annesi olan Gülsün Bor, Dünya Bankası'nda kısa dönemli danışman olarak çalıştı. 2003 yılında Türkiye'ye dönerek Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü İç Borç Yönetimi Dairesinde şube müdürü ve 2010 yılında Washington Büyükelçiliğine ekonomi müşaviri olarak atanan Güner, 3 yıl görev yaptı. 2014 yılında Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olan ve 10 yıl görev yapan Güner, 31 Mart yerel seçimlerinde görevinden istifa ederek Çankaya Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı ancak aday gösterilmedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnceleme Vertigo Çankaya Ankara Bor Olay 3.Sayfa Yaşam Politika Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500

Yorumlar (7)

Umut Mergen:

ALLAH RAHMET EYLESIN

40
3
yanıtYanıtla
Ferhat Uras:

Mevki, makam, statü fark etmeksizin herkes (kendimi de dahil ederek söylüyorum) zaman zaman psikolojik sıkıntılar yaşayabiliyor. Bu anlarda sahip olduğumuz şeylerin (sağlık, evlat, iyi bir eş, anne babamız başta olmak üzere sevdiklerimizin sağlıklı olması, sağlam dostluklar gibi) kıymetini bilerek hayata tutunma motivasyonumuzu artırmamız gerekiyor. İntihar eden insanları da hiçbir zaman kınamamak gerekir. İnsanların iç dünyalarında neler olduğunu hiç kimse bilemez. Allah rahmet eylesin Hanımefendiye. Yüzüne bakınca kısmen hüzünlü bir çehreye sahip.

33
1
yanıtYanıtla
Ismail Celik:

ALLAH rahmet eylesin

29
2
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

İNTİHAR OLDĞUNA İNANMADIM HABERİ OKUYUNCA...HASTA ,KEN NASIL İŞ YAPMIŞ PEKİ ???

21
6
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

Allah rahmet eylesin olayın nasıl olduğu belli değil ama ülkemizde balkonların çoğunun yüksekliği çok az kullanılan malzemeler süslü ama çok zayıf montajlarıda öyle adeta ölüme davetiye çıkarıyorlar son olarak en önemlisi sırtınızı balkon korkuluklarına asla ve asla yaslamayın ya korkuluklar kırılıp yada dengeniz bozularak balkondan aşağı düşebilirsiniz

18
1
yanıtYanıtla
nb2664:

Vardır bir nedeni durduk yere intihar edermi?

13
2
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Düştü mü acaba !

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title