Haberler

Alüminyum fabrikasında feci ölüm! Üzerine malzeme yüklü sepet düştü

Güncelleme:

Sakarya'da bir alüminyum fabrikasında kopan malzeme yüklü sepet 24 yaşındaki işçinin üzerine düştü. Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren gencin, nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan alüminyum fabrikasında kopan malzeme yüklü sepet Selim Han İnci isimli işçinin üzerine düştü. Genç işçi ağır yaralanırken, olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahale sonrasında Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İnci, hayatını kaybetti.

6 AYDIR FABRİKADA ÇALIŞIYORMUŞ

Öte yandan, yaşanan iş kazasının ardından acı bir detay da ortaya çıktı. Yaklaşık 6 aydır fabrikada çalıştığı öğrenilen Selim Han İnci'nin nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. Konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sakarya Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Nermin Eroğlu:

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah'ım ailesine sabir versin bu iş kazalarında ne kadar insanlarımız gidiyor işyeri güvenliği yokmu acaba

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title