Haberler

Aldatan kadın, aldatılan koca ve malum komşu aynı karede!

Güncelleme:

Esra Erol'un programına katılan ve rahat tavırları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Esra Karakuş'un yasak aşk yaşayarak çocuk dünyaya getirdiği komşusu ve kocasıyla yan yana poz verdiği fotoğraf karesi ortaya çıktı.

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen programda Esra Karakuş isimli kadının kendisinden 28 yaş büyük komşusuyla kaçması ve sonrasında küçük çocuğunun babasının ondan olduğunu itiraf etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Olayın yankıları Esra Karakuş'un yasak aşk yaşayarak çocuk dünyaya getirdiği komşuları ve kocasıyla yan yana poz verdiği fotoğraf karesi ortaya çıktı.

BERABER POZ VERMİŞLER

Tepki çeken olayla ilgili RTÜK inceleme başlatırken sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf karesi dikkat çekti. Bahsi geçen karede Ferdi Karakuş, eşi ve eşinin yasak aşk yaşayarak çocuk dünyaya getirdiği komşuları Cengiz K. yer alıyor.

İNCELEME BAŞLATILDI

Radyo Televizyon Üst Kurulu, bir televizyon kanalında yayımlanan programla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Son günlerde bir TV programcısının yayını nedeniyle Üst Kurulumuz töhmet altında bırakılmakta ve 'RTÜK nerede?' benzeri sorular, gerek basın aracılığıyla gerekse sosyal medya üzerinden dile getirilmektedir. Milli ve manevi değerlerin korunmasına azami özen gösteren RTÜK, bazı çevrelerin oluşturmaya çalıştığı algıyla hak etmediği bir kampanyaya maruz kalmaktadır. 7/24 devam eden yayınları takip eden ve gereğini yapan RTÜK, görevinin başındadır. Bahse konu programla ilgili gerekli inceleme de Başkanlığımızın talimatıyla uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Esra Erol 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (382)

mustafa:

kadındaki pişkinliğe bakarmısın hıcmı anan baban ablan gardaın yok senın yuzlerıne nası bakacan edep haya yoksunu

54
4
yanıtYanıtla
NİYAZİ MÜTEVAZİ:

ONUN BAKACAĞI DAHA İLGİNÇ ŞEY MUTLAKA VARDIR. . !

yanıt6
yanıt0
Bunun sorumlusu..:

Aynı soruyu sordular programda,önce varmı diye bir sorun dedi yani anası babası yokmuş..gerçi artık anayı babayı takanda azaldı :(

yanıt3
yanıt0
Rtük göreve:

Böyle mide bulandıran yayınları milletin gözüne sokan kanallar hakkında RTÜK neyi bekliyor.Reyting uğruna bu milletin değerleri ile oynayan ahlaksızlara dur diyecek Bir BABAYİGİT yokmu.Üzüm üzüme baka baka kararır.Yeter artık bu ahlaksızlığa acilen bir dur deyin.Toplum elden gidiyor...

49
6
yanıtYanıtla
Edep edep ilada edep:

Cennet ucuz deyil cehennem lüzumsuz deyil

45
5
yanıtYanıtla
Türk Yurdu:

Türk aile yapısına büyük zarar veriyorlar. Şer yuvası hâline gelen bu tür kanalları seyretmek doğru değildir...

46
1
yanıtYanıtla
Hüseyin:

bunu yayınlayanda yayınlanmasına izin verende türk kültürünü ayaklar altına alan purağram yapıcısınada buna müsade eden rütükegede bunu görmezlikten gelen yetkililerede bu olyı normalmış gibi algılayanada bu olaya tepki göstermeyenede bu gibi proglamların kapanmasını istemeyen insanada ALLAH IN NAĞLETİ İKİ DÜNYADA ÜZERLERİNE OLSUN İNŞALLAH GAZİANTEPTEN YAZIYORUM ADIM HÜSEYİN YILDIZ ALLAH İÇİN TEPKİNİZİ GÖSTERİN

37
8
yanıtYanıtla
Rtük göreve:

Amin

yanıt7
yanıt1
tahtakurusu:

yahu bunlar ne karı koca ne komşu ne de başka birşey. Bunlar saçma sapan insanlar . Esra Erol un sunduğu sabah kuşağına bir belgesel koysan en azından bir bilgi paylaşmış olursunuz. Ama yok illa çarpık ilişkiler, kurgu evlilikler , vb. insanı hayvanlıklar. .

39
4
yanıtYanıtla
düzce:

bunları ekrana niye çıkartırsınızki resmen ahlaksızlık

38
5
yanıtYanıtla
Tüm 382 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title