Haberler

4 Yıl Önce Kayboldu, Elbise ve Kemikleri Mağarada Bulundu

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 4 yıl önce kaybolan epilepsi hastası Ali Serttaş'a ait olduğu belirlenen elbise ve kemikler, 45 metre derinliğindeki mağarada bulundu.

Alanya'ya bağlı İmamlı Mahallesi'ne yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki dağlık alanda yer alan mağaraya sabah saatlerinde keşif için inen bir grup genç, içerde bir insana ait elbiseler ve iskelet buldu.

AKUT'TAN YARDIM İSTEDİLER

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, girişi dar mağaraya inemeyince Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Alanya Ekibi'nden yardım istendi. AKUT ekipleri halatlarla ağız kısmı yaklaşık 1 metre genişliğindeki mağaraya girerek, kemiklerin bulunduğu noktaya ulaştı. Yaklaşık 45 metre derinliğinde ve dip kısmında bir insanın rahatlıkla yürüyebileceği alana sahip olduğu belirtilen mağarada yapılan incelemede elbiseler ve iskeletin üzerinde Ali Serttaş'a ait kimlik bulundu. Kemikler ve elbiseler AKUT ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmasının ardından mağaradan çıkarıldı.

AİLESİ TEŞHİS ETTİ

Mahallede 4 yıl önce kaybolan Ali Serttaş'ın ailesi de olay yerine geldi. Çıkarılan elbiseleri inceleyen ve Ali Serttaş'ın vücut ölçüleriyle ilgili jandarma görevlilerine bilgi veren yakınları, elbiselerin Serttaş'a ait olduğunu teşhis etti. Epilepsi hastası olduğu belirtilen Ali Serttaş'a ait olduğu tahmin edilen elbise ve kemikler savcılık talimatıyla incelemeye alındı.

"O MAĞARAYA BAKILMIŞTI"

Kardeşinin kaybolmasının ardından ikamet ettikleri İmamlı Mahallesi'nin AKUT ve jandarma tarafından birçok kez arandığını belirten Salih Serttaş, "Kendisi 2012 yılı ocak ayından beri kayıptı. Epilepsi hastası olduğu için gittiği, geldiği yeri pek bilemezdi. O istikamete gittiğini biz de düşünemedik. AKUT ekipleri kaybolduğu tarihte o mağaraya bakmış, fakat bulamamıştı. Bir şüphe dahi olsaydı biz de kontrol edebilirdik. Onlar 'yok' deyince, oraya bakmamıştık. Kaybolduğunda 2 ay boyunca her tarafta arama yaptık ama bugüne kadar bir ipucuna rastlayamamıştık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ali Serttaş Antalya Alanya 3.Sayfa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Bakmadan Geçme

Emre Kartal kim, tutuklandı mı? İsmail Kartal'ın oğlu kimdir? Hulusi Belgü kimdir? Hulusi Belgü görevi ne, nereli? Yapı Kredi Bankası satıldı mı? Koç Holding'ten açıklama geldi Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle! 21 Mayıs ATV canlı izle! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? BBCS 67. bölüm izle! #128250 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Boston Celtics Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 21 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Yapı Kredi kimin? Yapı Kredi yerli mi, yabancı mı? 21-22 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Japonya Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Arjantin Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Survivor kim kazandı? 21 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? 21-22 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

500

Yorumlar (7)

rt Erdoğan:

Başkan Recep Tayyip Erdoğan

24
33
yanıtYanıtla
Kırgın süngerMobil-IOS:

Akut bakmış yok demişler akut daki o an kontrol edenleri yargılamak lazım

29
15
yanıtYanıtla
Bazıuka:

Salak mısın gerzek mi?Akut baktığında yokmuş demek ki sonradan nasıl olsa artık kimse bakmaz denerek cesedi oraya atılmış. Biraz bal-pekmez ceviz balık ye, salak dizileri seyredeceğine kitap oku

yanıt14
yanıt2
ismail mecekMobil-ANDROID:

Allah ramen eylesin

37
0
yanıtYanıtla
chp:

gelin oy verin kadınlar bikiniyle disarda gezsin SANANE

2
32
yanıtYanıtla
gizli kurt:

aradik yoktu sorumsuzlar ve yalancilar

0
0
yanıtYanıtla
ayşe:

akutçularda bıkkınlık gözleniyor. tekrar eğitime girsinler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title