Haberler

Ağrı'da üstsüz dolaşan kadın akıl hastanesine yatırıldı

Güncelleme:

Ağrı Doğubayazıt'ta yarı çıplak bir halde dolaşan ve sosyal medyada gündem olan kadın, çevredekiler tarafından polise ihbar edildi. İfadesinde yaptığı hareketin gerekçesini "İnsanların vurdumduymaz olmaları ve kendisini hiçbir zaman fark etmemelerinden sıkılması" olarak açıklayan kadın, 3 hafta süreyle akıl hastanesinde gözlem altında tutulacak.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde çıplak halde bulunan S.A. isimli kadının görüntüleri sosyal medyada yayılırken kadınla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Polis ekiplerinin karakola götürdüğü kadın, tedavi için Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

ÇEVREDEKİLER ŞAŞKINLIK İÇİNDE POLİSE İHBAR ETTİ

Kalabalığa aldırış etmeden ilçe merkezinde yürüyen kadın bir kahvehanenin önünden geçerken kapının önünde oturan kişilere "Hayatımı aldığınıza değdi mi? Delirttiniz lan beni, değdi mi?" diyerek bağırdı. Daha sonra çırılçıplak yürümeye devam eden kadın yoğun araç trafiğinin olduğu otoyolda yürüyüşünü sürdürdü.

Kadının davranışlarını normal bulmayan çevredekiler durumu polisi bildirdi. Olay yerine gelen ekipler kadının ifadesini almak için şubeye götürdü.

HAREKETİ İÇİN 2 GEREKÇE SAYDI

Burada ifadesi alınan S.A, insanların vurdumduymaz olmaları ve kendisini hiçbir zaman fark etmemelerinden sıkıldığını, bu yüzden çıplak vaziyette cadde üzerinde gezdiğini ve tedavi olmak istediğini belirtti.

AKIL HASTANESİNE YATIRILDI

Cumhuriyet Savcısından alınan talimatlar doğrultusunda başlanan tahkikatın ardından, S.A., psikolog ön raporu düzenlenmesi amacıyla hastaneye gönderildi. 1 gece gözlem altında kalan S.A, savcılık işlemleri tamamlanması ardından Doğubayazıt Sulh Ceza Hakimliği tarafından 3 hafta süre ile gözlem alında kalınması amacıyla Elazığ Fethi Sekin Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Ağrı Olaylar 3.Sayfa Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi
Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

500

Yorumlar (23)

Mr Burner:

Ağrı’da sıradan bir gün…

37
236
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Esenyurt sandın heralde.

yanıt135
yanıt7
uCube :

İstanbul olsa neyse derdim de, Ağrı ne alaka arkadaş. Ağrı yahu ağrı doğu'da nasıl böyle bir şey olabilir. ;))

140
26
yanıtYanıtla
Bidüşün:

İnternetin girdiği ve bozmadığı yer kalmadı malesef

yanıt315
yanıt16
Ahmet Durmaz:

ağrı da tayyare mah. diye bir yer var yolun düşerse git bi dolaş o mahalle yüzünden inzibattan yediğim dayak ağrıdan Edirneye yol olur zannettiğin gibi muhafazakar detil doğudaki sehirler

yanıt2
yanıt0
Mehmet Deniz:

Bir daha olamsini istermisiniz diye anket yapilsa 100% evet cikar

43
122
yanıtYanıtla
ismail diker:

dini elestiri gördüm, siyasi elestiri de gördüm de toplumun ortalama görüşünü eleştiren bir yoruma ilk defa denk geliyorum

yanıt70
yanıt2
riwannn:

kişi kendinden bilir işi... Ağrı ya gel de insanlık gör !!!

yanıt52
yanıt13
umudum var:

mehmet yıldız yokluğun gözü çıksın.

yanıt6
yanıt9
Kemal Gocer:

Allah şifa versin üzücü bir durum hayat sen insanlara neler yapıyorsun.

133
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title