Haberler

İddialar mide bulandırıyor! 2 masaj salonuna fuhuş operasyonunda 22 kişi yakalandı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da iki masaj salonuna, masöz olarak çalışan bayanların müşterileri elle tatmin etmek suretiyle ekstra ücret aldıkları, masaj yaptıkları müşterilerle para karşılığı cinsel ilişkiye girdikleri şüphesi üzerine operasyon gerçekleştirildi. Fuhuş operasyonunda 22 kişi yakalanırken şahıslardan üçü gözaltına alındı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği fuhuşla mücadele çerçevesinde operasyonlarına devam ediyor. 2'si fuhuştan olmak üzere toplam 4 suç kaydı olan R.Ö'nün işlettiği ve B.D isimli şahsın çalışan olduğu Marulcu Mahallesi'nde hizmet veren bir masaj salonuna polis tarafından takibe alındı. Ayrıca 1'i fuhuş olmak üzere 6 suç kaydı bulunan A.A ile 3 adet suç kaydı bulunan K.Ç şahısların ortak işlettiği Hattatkarahisar Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren bir başka masaj salonuna da teknik takibe alındı.

PARA KARŞILIĞINDA CİNSEL İLİŞKİ

İşyerlerinde masöz olarak çalışan bayanların müşterileri elle tatmin etmek suretiyle ekstra ücret aldıkları, masaj yaptıkları müşterilerle anlaşmaları durumunda masaj salonu haricinde kendilerinin veya müşterilerin seçtiği yerlerde para karşılığı cinsel ilişkiye girdikleri şeklinde kuvvetli şüphe oluşması nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığının teknik takip çalışması başlatıldı.

50 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Projeli çalışma sonucunda belirlenen 4 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik polis tarafından operasyon yapıldı. Bahse konu adreslerde 4 şüpheli şahsın yakalandı. Operasyon sırasında masaj salonlarında çalışan 18 kadının masöz olarak temin edildiği kaydedildi. İşyerlerinde yapılan aramalarda 1 adet sentetik hap, 12 bin 615 TL nakit para ve dijital materyallere el konuldu. Adli makamlardan alınan talimatlar doğrultusunda gerekli işlemler için Asayiş Şube Müdürlüğüne intikal ettirilen 22 şahıstan 3 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, 1 şüpheli şahıs ifadesi akabinde salıverildi. 6 kadın masözün mağdur olarak ifadeleri alınırken 16 kadın şahsın ve bahse konu masaj salonlarına müşteri olarak gittiği tespit edildi. 50 şahsın da ifadesine başvuruldu.

3 KİŞİNİN İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Temin edilen 3 yabancı uyruklu şahıstan, 1 masöz, 2 işçi yabancı uyruklu kadın şahıs ifadeleri akabinde gerekli işlemler için Göçmen Kaçakçılığı Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Gözaltına alınan R .Ö, A.A ve K .Ç isimli şüpheli şahısların işlemleri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Operasyon 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (12)

Kayseri Van:

Bu tür ahlaksızlar yüzünden büyük facialar yaşıyoruz. Hesabı ağır sorulmalı...

369
231
yanıtYanıtla
virtueslife:

he he bunlardan yaşıyoz.bütün avrupada var bu salonlardan niye başlarına taş düşmüyor.deprem ülkesinde yaşadığımızı ne zaman kabul edeceksiniz acaba? Bi bitmediniz.

yanıt59
yanıt30
Alkurt:

KAYSERIVan, OLAYI SAVUNMUYORUM AMA YA ALTI YASINDAKI COCUKLA EVLENENE, DEPREMZEDE COCUKLA EVLEN DIYEN BEYINSIZLERE.. FAY HATTINDA MÜTEAHHITTEN TA ÜST KURUMLARA kadar EV YAPILMNA MÜSADE EDENLERE, ALLAH ILIM ÖGREN ADAM OL DIYOR, BIZ INADINA TARIKAT CEMAAT PESINDEN GIDENLERE,, BUNLARA SÖZÜN YOK MU? SADECE MASAJDAN DOLAYI MI FACIA YASIYORUZ? Şaşarim beynine

yanıt5
yanıt6
Mikail arman:

En çirkin ahlaksızlık,sapıklık ve sapkınlıklar Afyon, Antalya,Samsun ve Denizli şehirlerindedir.Bu şehirlerin ilaçlanması, temizlenmesi acil bir ihtiyaçtır !

20
18
yanıtYanıtla
Alkurt:

Mikail, ASAGDAKI arkadasin DEDIGI GIBI, AVRUPA bunlarla dolu, NEDEN oralarda bir sey olmuyor, ne zaman ögrenecegiz bilimin önemini, ne zaman ögrenecegiz fay hatti üzerinde yasadigimizi?..Mikail sen git önce beynini temizle.

yanıt6
yanıt12
Mikail arman:

Ukala alkurt, bilim'i senin gibi klavye gezginlerindenmi öğreneceğiz.Küçük yaştan beri farklı bilimlerle ilgili sayısız kitaplar okumuş, üniversite eğitimi almış bir insanım.Hiç tanıımadığın insanları klavyeden yargılayacak kadar edep yoksunusun.

yanıt5
yanıt0
Nurullah Ak:

Bu ahlaksızlar yüzünden yeryüzünde silsileler meydana geliyor. Başımıza taş yağacak tövbe Estafurullah

14
3
yanıtYanıtla
Aras Aras:

Lan kimin ne yaptığı, size zararı olmadığı sürece, neden sizi ilgilendiriyor Haber değeri bile yok

0
6
yanıtYanıtla
Kenan Bey:

Ahlaksızlar.

5
0
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

mutlu sonlu masaj

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title