Haberler

Adı Haarp iddiasıyla gündeme gelen savaş gemisi Zonguldak açıklarında

Güncelleme:

İstanbul'a demirlemesinden 3 gün sonra Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lık depremlere sebebiyet verdiği iddialarıyla sosyal medyada gündem olan ABD'ye ait USS Nitze savaş gemisi, Zonguldak-Ereğli açıklarına demir attı.

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremlerin ardından HAARP söylentileri yeniden gündeme gelmiş, depremlerin İstanbul Boğaz'ındaki ve Akdeniz'deki ABD gemileri tarafından yapıldığı iddia edilmişti.

USS NİTZE ZONGULDAK AÇIKLARINDA

3 Şubat'ta İstanbul'a demirlemesinden 3 gün sonra Kahramanmaraş'ta depremlerin yaşanması nedeniyle sosyal medyada gündeme gelen ABD Deniz Kuvvetleri'ne ait USS Nitze savaş gemisinin Zonguldak- Ereğli 10 mil açığında demirlediği öğrenildi.

Adı Haarp iddiasıyla gündeme gelen savaş gemisi Zonguldak açıklarında

NE OLMUŞTU?

ABD'ye ait USS Nitze savaş gemisi 3 Şubat'ta İstanbul Boğazı'na demirledi. Ardından İstanbul Kağıthane'de 3.1 şiddetinde beklenmedik bir deprem yaşandı. Küçük sarsıntıyı Boğaz'daki gemiye bağlayan iddialar ortaya atıldı.

Sosyal medyada "ABD'nin toprak altını araştıran projesi HAARP'ın depremi tetiklemiş olma olasılığı var. Depremler bu savaş gemisiyle bağlantılı. Bu bağlantı çözülmeden Türkiye'deki deprem fırtınası dinmeyecek." yorumları yapıldı. Daha sonra 6 Şubat'ta da Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem meydana gelince tartışmalar daha da alevlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Ereğli Kahramanmaraş Zonguldak İstanbul Ereğli Ereğli 3.Sayfa Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (43)

O Z:

Rus savaş uçağı bununda üzerinden bi geçseydi keşke.

360
17
yanıtYanıtla
Izzet Gül:

Sanki bize soruyor adamlar sınırlar bitti artık kayıtsız şartsız teslim edildi

274
98
yanıtYanıtla
Ahmet Say:

Boş boş konuşma natodayız adamların askerleri bile ülkemizde askeri ortaklık var sıfr hükümeti eleştirmek için yazıyorsunuz ya hiç araştırmanız yok bilginiz yok

yanıt26
yanıt21
MIHTAR:

Seçimden önce etrafımızda dolanmaları hayra alemet değil. İçerideki dostları ile beraber 14 mayısta bir güzel haklayalım bunları.

271
41
yanıtYanıtla
Zeynep:

İçerideki dostları şimdiki hükümet bence. Denizlerimize bu kadar kolay girebildiklerine göre. Müdahale de edilmediğine göre!!

yanıt8
yanıt13
bekir vural:

Bu gemiyi zorla alıkoyup araştırın. İçinden Haarpa ait malzemeler çıkacak mı görelim? 99 depremindede böyle bişey olmuştu. Yükselen Türkiyenin önünü kesmek için yapıyorlar.

171
63
yanıtYanıtla
taner ipek:

Bu gemiyi zorla alıkoyup araştırabilecek olsak haarp sistemini görünce işte bu diyecek donanıma sahip insanımız var mı? Hadi alıkoyduk adamı bulduk haarp sistemi çıktı ya sonra

yanıt68
yanıt14
bekir vural:

Sonrasını Amerika düşünecek zaten çöküşte böyle bi olayın içinden onlar çıkarsa protestolar başlar ayreten ülkemizdeki incirlik üssünü felan kapatırız

yanıt29
yanıt16
Kazım Burulday:

Ülkeyi yönetenler hangi kafada anlamış değilim.ABD elini kolunu sallaya sallaya geziyor topraklarımızda bu müsade neye dayanarak veriliyor.Bunu daha önce yazan biri olarak yine yazıyorum bu artcilar normal bi artci değil...

197
10
yanıtYanıtla
Hırt Batar:

Şayet böyle büyük depremleri meydana getiren bir devleti nasıl bir müdahalede bulunabilirsin mois bu geminin depremle bir alakası yok haarp hiç yok

yanıt5
yanıt7
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title