Haberler

Adana'da fotoğraf çekmek için raya yaklaşan kadına tren çarptı

Güncelleme:

Adana'nın Pozantı ilçesinde Belemedik Tabiat Parkı'nda özçekim yapmak isteyen bir kadın az kalsın canından oluyordu. Trenin geçtiği sırada raya yaklaşıp özçekim yapmaya çalışan kadının koluna tren çarptı. O anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı.

Adana'nın Pozantı ilçesi Belemedik Tabiat Parkı'nda trenin geldiği sırada özçekim yapmak isteyen bir kadının koluna tren çarptı.

Olay Pozantı ilçesine bağlı Belemedik Tabiat Parkı'nda meydana geldi. Bir grup fotoğraf tutkunu kadın Belemedik Tabiat Parkı'na giderek doğal güzellikleri görüntüledi. Bu sırada trenin geldiğini gören kadınlar trenle özçekim yapmak istedi.

RAYIN KENARINDA FOTOĞRAF ÇEKİLİRKEN KOLUNA TREN ÇARPTI

Bu sırada bir kadın kolunu kaldırıp parmağıyla tamam işareti yaptığı sırada koluna tren çarptı. Kadın can acısıyla kendini kenara çekti. Özçekim yapan diğer kadın ise her şeyden habersiz gülmeye devam etti. Bu anlar saniye saniye görüntülenirken talihsiz kadın hastaneye götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pozantı Adana Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

süleyman aydın:

kolunun kırılmadığına dua etsin Allah korumuş

179
9
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Niye korusunki madem kopruyabiliyor bebekleride korusun gazzede

yanıt50
yanıt337
mehmet türkel:

Tutankamon Hoca senin yorumlarını takip ediyorum .Kuyruk acın nedir bilmiyorum ama iman pamuğu dokundurdumu o zaman da isyan edebilirmisin bakalım.

yanıt238
yanıt25
Hasan Yandik:

Mehmet ustam on numara cvb vermiş zerzavata

yanıt111
yanıt16
KUL HAKKI:

Allah niye korusun arkadaşlar. Ölseydi Allah korumadı mı olacaktı? Onca deprem yaşadık Allah mı korumadı bizi yani? Yoksa biz mi üzerimize düşeni yapmadık.

yanıt19
yanıt0
Fatih Apaydın:

Belki de Tutankamon gibilerle aynı dünyada yaşamalarını istemediğinden korumuyordur, hayırlısı biz neden korumadık onu bilmem

yanıt3
yanıt2
Elif Şahan:

Sayın firavun sevici tutankamon bey.allahın gucunu mu sorgular oldun.madem oyle sen yetiş.git gazzeye ..koru onları.3 gunluk dunya.ne tutankamonları netenyahuları yuttu bu kara toprak.allah sabredenlerle beraberdir gazabından kimse kurtulamaz.ne israil ne de tüm kötüler

yanıt3
yanıt0
Erkan Arslan:

Kadin Kol Mol Tren Derkene Sosyal Medyada Yerini Buldumu? Haber Oldumu? Hadin Dagilin Simdi

20
8
yanıtYanıtla
erman genç :

Bunlar Evladım yavrum diyerek kaç kişiye Ahkam keser nasihat eder sokaklarda ailesine yaptığına bakın şu yaşta kadının

17
0
yanıtYanıtla
Rapor Doğrulama:

ramak kala dedikleri olay bu olsa gerek.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title