Haberler

7 aylık evli genç kadını sokak ortasında öldüren kişinin takıntılı eski erkek arkadaşı olduğu tespit edildi

Güncelleme:

Kocaeli'de işe giderken başından vurularak öldürülen 25 yaşındaki Gülhan Esen'in katilinin takıntılı eski erkek arkadaşı M.T. olduğu ortaya çıktı. M.T.'nin, Esen'in 7 ay önce yaptığı evliliği kabullenemediği ve takıntı haline getirdiği öğrenildi. Olay sonrası kaçan M.T.'yi yakalamak için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, işe giderken başından vurularak öldürülen 7 aylık evli Gülhan Esen'in (25) cinayet şüphelisinin eski erkek arkadaşı M.T. olduğu öğrenildi.

İŞE GİDERKEN BAŞINDAN VURULDU

Olay, dün saat 07.00 sıralarında, Darıca ilçesi Osmangazi Mahallesi Halı Saha Sokak'ta meydana geldi. İşe gitmek için evden çıkan Gülhan Esen, plakası alınamayan araçtan inen kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla vuruldu. Esen'e 3 el ateş eden şüpheli kaçtı. Silah sesini duyanların ihbarıyla bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Sağlıkçıların kontrolünde başından vurulduğu anlaşılan Esen, ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gülhan Esen, doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Cenaze defnedilmek üzere Esen'in memleketi Erzurum'un Oltu ilçesine gönderildi.

7 aylık evli Gülhan'ı öldüren eski erkek arkadaşı aranıyor

KATİLİ TAKINTILI ERKEK ARKADAŞI ÇIKTI

Polis ekiplerinin çalışmalarında, Gülhan Esen'i öldüren şüphelinin takıntılı eski erkek arkadaşı M.T. olduğu tespit edildi. Şüphelinin, yaklaşık 1 hafta önce Gebze'deki bir lojistik firmasında işe başlayan Gülhan Esen'i takip ederek eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendiği, olay günü ise bir hafif ticari araçla İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinden gelerek evinin önünde Gülhan Esen'in çıkmasını beklediği sonra da olayı gerçekleştirdiği belirtildi.

Ekiplerin kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmaları devam ediyor.

7 aylık evli Gülhan'ı öldüren eski erkek arkadaşı aranıyor

7 AY ÖNCE YAPTIĞI EVLİLİĞİ KABULLENEMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Şüpheli M.T. ile, Gülhan Esen'in birkaç yıl önce tanıştığı, bir süre arkadaşlık yaptıktan sonra ayrıldıkları belirtildi. İddiaya göre, M.T.'nin, Esen'in 7 ay önce yaptığı evliliği kabullenemediği, takıntı haline getirip, genç kadını öldürdüğü öğrenildi.

7 aylık evli Gülhan'ı öldüren eski erkek arkadaşı aranıyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Suç Hukuk 3.Sayfa Haberler

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (44)

Musa Gerçekçi:

Ellerin kırılsın be ...Nedir bu vahşaniyet.. anlaşamamışsınız ve ayrılmışsınız..Normal olanıda bu degilmi..Bu genç bayanın hayatına son vermekle eline ne geçti..InşaAllah bir daha gun yüzü gormeyesin..

669
19
yanıtYanıtla
Haşim Örnek:

Bunu yapan kişiler nasıl bir ailede yetişiyor anlamıyorum bu ne vahşettir böyle senin annen yada kız kardeşin yok mu nasıl kıyarsın bir cana ya. Hiç tanımıyorum ama vicdanım sızladı bu kız kardeşim için Allah eşine de sabırlar versin. Evlatlarımıza merhametli olmayı öğretelim.

yanıt56
yanıt2
Erhan Sarac:

Ülkeyi yönetenlere az laf et çünkü caydırıcı ceza yok anladın

yanıt64
yanıt28
Ozgur Free:

kısa kısas olmazsa sorun devam eder. Elin Amerikası bizden daha mı geri de de orada idam var. Bu adam eminim sonunda ölüm olmadığı için rahat bir şekilde öldürdü.

563
20
yanıtYanıtla
Metto Barber:

Türkiye Mexico dönmüş adalet yok hukuk yok olduren oldurene insan hayatı 3 kuruş olmuş

441
18
yanıtYanıtla
Emirhan YILDIZ:

herkes vuranı vurulanı suçluyor da asıl suçlu bence toplumdaki ahlaki yozlaşma bazıları bu kadın erkek arasındaki arkadaşlık flört cinsellik ayrılma boşanma gibi ilişkileri normal karşılarken bazısı atlatamaz en iyisi ise yaratanın tavsiyesine uyup harama bulaşmak değil yaklaşmamak

276
82
yanıtYanıtla
Akif:

ne anlatıyorsun sen birader. eski karısını öldürenlere ne diyeceksin?

yanıt106
yanıt21
Fatih :

Akif, Allah cc öldürün demiyor. Allah ın emirlerini yapsak zaten sorun yok.

yanıt38
yanıt3
Metin Yalcin:

Erkek kılığında sokakta gezen psikopat esfeli safilin katillerin ana ve babasını da içeri tıkmadan bu işler düzelmez, çünkü çocuğu doğurup sokağa salmak ile ana baba olunmuyor onu eğitip öyle salacaksın sokağa ..

220
23
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Hepimiz girelim bu iceri iceree ne varsa egitim aklina hic gelmiyor degilmi

yanıt18
yanıt29
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title