Haberler

Prize Takılı Laptop Kablosu 5 Yaşındaki Burak'ı Hayatına Mal Oldu

Güncelleme:

Bartın'da prize takılı olan laptop kablosunun tutuşmasının ardından odayı kaplayan dumandan zehirlenen 5 yaşındaki Burak Kara, yaşamını yitirdi.

Amasra ilçesi'nde Kum Mahallesi Tepe Sokak üzerindeki evlerinde, annesinin gece saatlerinde bir restoranda çalışması nedeniyle, tek başına kalan Burak Kara, odasındaki laptopu şarj etmek için prize takarak yattı. İddiaya göre şarj kablosu bir süre sonra yanmaya başladı.

KOKUYU FARK EDEN KOMŞULAR POLİSE HABER VERDİ

Dumanın kokusunu fark eden komşuları polisi arayarak yardım istediler. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekibi kapıyı kırarak eve girdi. Dumanla kaplanmış odaya giren ekipler küçük çocuğu yatağında baygın halde buldular.

KÜÇÜK ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen 112 Acil ekibinin müdahalesine rağmen küçük çocuk kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Burak Kara'nın cenazesi otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Burak Kara Amasra Bartın 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

Firat Dicle:

öncelikle Allah o anaya sabir versin Allah hic kimseye evlat acisi vermesin bu zavali kadin ekmek parasi icin gece yarilarina Kadar o cocuguna bakmak icin calisiyormus ve kaza geliyorum demez bu sabi vefat etmis eyer bu Devlet bu gibi analara ve cocuklarina Düzgün is bulsaydi bu cocuk simdi yasiyor olurdu ölmemis olurdu bana göre saray da sagolsun bilal oglan sagolsun Allahin adaleti yerindedir belki bilal oglanin oglunu da basina gelir de evlat acisini anlarlar. Viransehirli

29
7
yanıtYanıtla
Sener Koruturk:

Heyecanlanmayin yaa. Polis sorusturma baslatmis. . .

3
16
yanıtYanıtla
ismail:

baba ayrı arkadaşlar, boşanmış. yuvaya vermiş annesi bakamayınca, çok ağlamış geri almış. mekanı cennet olsun.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Anne deki rahatlık çok ilginç yazıklar olsun anneye

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

RABBİM anne ve babasına sabır versin ALLAHIM hiç bir kimseye evlat acısı göstermesin

1
0
yanıtYanıtla
Özgur dogaMobil-IOS:

Turkiyede cahalet ve sorumsuzluk, yasananlardan ders almamak , insan hayatını böyle basit olaylarda ölumlere neden oluyor malesef. Yazık nice cocuk, kadın, ve genc insanlar hic yere öluyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
Allahallah:

yani evden giderken herseyin kablosunu cikaripmi gidecez kablo nasil yanar ya o alette yada elektrik tesisatinda bi anormallik vardi elbettedeki kücük cocuk evde yalniz birakilmaz anneninde hatasi var

1
0
yanıtYanıtla
gülten:

beş yaşındaki çocuk evde yalnız bırakılmaz. komşu bakar hiç olmazsa. . . çok üzüldüm. Allah sabır versin anneye babaya. .

0
0
yanıtYanıtla
Erzurumlu anne:

Her olayı devlete mal edirsizya yuh size

0
0
yanıtYanıtla
Erzurumlu anne:

Her şeyiki devlete mal edisizki yuh

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title