Haberler

100 iş yerini soyup serbest kalan 12 yaşındaki hırsız, bu kez de 14 iş yerini soydu

Güncelleme:

Konya'da son 6 ay içerisinde yaklaşık 100 farklı iş yerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen 12 yaşındaki T.T., adli kontrol şartıyla serbest kaldıktan sonra 14 iş yerini daha soydu.

Konya'da, daha önce yaklaşık 100 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakılan 12 yaşındaki T.T., 14 iş yerini soyduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. T.T.'nin hırsızlık yaptığı sırada kendisini fark eden bir kişiyi bıçakla kovalaması ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Polis ekipleri, son 6 ay içerisinde yaklaşık 100 farklı iş yerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen T.T.'yi 12 Mayıs günü gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen T.T. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde yaşanan iş yerlerinden hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarından, şüphelinin T.T. olduğu tespit edildi. T.T., dün sabah polis tarafından gözaltına alındı.

100 iş yerini soyup serbest kalan 12 yaşındaki hırsız, bu kez de 14 iş yerini soydu

BIÇAK ÇEKİP KOVALADI

T.T.'nin hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği anlar da güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde tornovida kullanarak iş yerlerinin kapısını açan T.T.'nin paraları alması görülüyor. Selçuklu ilçesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerine giren T.T.'nin, kendisini fark eden kişiyi ise belinden çıkardığı bıçakla kovaladığı görüldü.

EROİN ALABİLMEK İÇİN HIRSIZLIK YAPIYORMUŞ

Babası İ.T.'nin (31) de poliste hırsızlık suçundan çok sayıda kaydının olduğu öğrenilen T.T.'nin, 3 yıldır uyuştucu bağımlısı olduğu ve eroin alabilmek için hırsızlık yaptığı belirtildi. Polisteki ifadesinde hırsızlık olaylarını kabul eden T.T.'nin, uyuşturucunun etkisinde olduğu için birçok hırsızlık olayını hatırlamadığını, iş yerlerinden para çaldığını söylediği öğrenildi. Uyuşturucuyu bırakmak istediğini belirten T.T.'nin, "Uyuşturucu bırakmak için tedavi olmak istiyorum ve bu konuda yardım bekliyorum" dediği öğrenildi.

100 iş yerini soyup serbest kalan 12 yaşındaki hırsız, bu kez de 14 iş yerini soydu

T.T. hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan da işlem yapılacağı bildirildi. 'Hırsızlık, mala zarar verme, bıçakla tehdit' suçlarından 14 farklı dosyadan hakkında işlem yapılan T.T., Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (13)

Misto:

Hiçbir sebebi olmadan af cıkarılırsa ortalık ta bu gibi vakaları çokca duyar olduk şimdi hırsızmı suçlu yada mağdur olanmı anlamak zor bu adaletle af cıkar mağdur çeksin çileyi

24
1
yanıtYanıtla
FB18:

ülkemizin yüz akı bu kanunlarla geleceğin yıldız adayı umarın kanunu uygulayanların canını yakar

19
0
yanıtYanıtla
DRABİZON-ZİKANALI ZEHİR ZEMBEREK ALİ:

Oooooh ne güzel ülkemiz'' ''soyguncu cehennemi''oldu ne güzel değil mi?O çocuğu bir de ödüllendirip''ALTIN MADALYA''taksınlar!

19
0
yanıtYanıtla
Faki:

Welcome to Turkey

14
0
yanıtYanıtla
Her şey tek elden:

Suça ceza kalkınca canı yananın suçu ne sorunu kim cevaplayacak.. ...

9
0
yanıtYanıtla
TEDAVİ:

Bu ve bunun gibi çocukları alıp koyacaksın bir adaya dışarı ile irtibatını keseceksin burada tedavilerini yapıp eğitime tabi tutacaksın uygun olanları uzman asker gibi yerlerde yaralanacaksın

3
3
yanıtYanıtla
adalet:

valla ben burdan büyüklerimize hırıszlık yağmalama gasp vb benzer olaylara karışan yapanlar en ağır cezalar gelmeli caydırıcı ve katı olmalı neolur Allah rızası için artık yeter yaşı kaç olursa olsun bu cezalar uygulanmalıdır yaş sınırı kaldırlmalıdır lütfen Allah için devletimize millet vekillerimize sesleniyorum tüm Türk halkımızın adına saygılar

2
1
yanıtYanıtla
oğlanı:

polis okuluna yazın. uzman olur bütün hırsızları yakalar.

2
1
yanıtYanıtla
yunus:

bu hırsız polis okulunu da soyar kesin :)nasıl olsa cezası yok. . . . .

yanıt3
yanıt0
UYAN EY HALKIM.:

FARKINDAYSANIZ SÜREKLİ GİZLİ AFLAR ÇIKARILIYOR , EN SON NE YAPTILAR , İNFAZ SÜRESİNİ YARIYA İNDİRDİLER , 10 SENE CEZA ALAN BİR KİŞİ EN FAZLA 4 SENE SONRA ARAMIZDA. ŞU ANDA ÖYLE BİR HALE GELDİK Kİ KANUNLAR ADETA SUÇLUYU , BORÇLUYU , MAĞDUR EDENİ KORUYOR. ADLİYEYE MAĞDUR OLAN OLARAK DEĞİL MAĞDUR EDEN OLARAK GİTMEK DAHA KOLAY. YAKINDA SUÇLUYA DEĞİL ŞİKAYETÇİYE CEZA VERECEKLER.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title