Haberler

3 Haftada 3,5 Milyon İzlenen Müslüm Filmi, Avrupa'da Vizyona Girdi

Güncelleme:

Vizyondaki üçüncü haftasında yaklaşık 3,5 milyon izlenen 'Müslüm' filmi, Avrupa'da sekiz ülkede vizyona girdi.

Müslüm Gürses'in hayatından uyarlanan 'Müslüm' filmi, 15 Kasım da Avrupa'da vizyona girdi. 'Müslüm' filmi İngilizce, Almanca, Fransızca ve Flemenkçe olmak üzere dört dilde düzenlenen alt yazıyla seyircilerle buluşacak.

8 ÜLKEDE VİZYONA GİRDİ

Türkiye'de 3 hafta önce vizyona gören 3 milyon 423 bin 161 kişi tarafından izlenen ve efsanevi sanatçı Müslüm Gürses'in hayatının bilinmeyen yönlerini anlatan 'Müslüm' filmi, Avrupa'da sekiz ülkede vizyona girdi.

3 Haftada 3,5 Milyon İzlenen Müslüm Filmi, Avrupa'da Vizyona Girdi

ÜNÜ TÜRKİYE'Yİ AŞTI

Çocukluğundan itibaren yaşadığı acılardan, müziği ve Muhterem Nur'a olan sevgisiyle kurtulmayı başaran Müslüm Gürses'in hayatını 15 Kasım'dan itibaren farklı coğrafya ve kültürlerden insanlara anlatmaya hazırlanan 'Müslüm' filmi, Türkiye ile birlikte Avrupa'nın sekiz ülkesinde vizyon yolculuğuna devam edecek.

3 Haftada 3,5 Milyon İzlenen Müslüm Filmi, Avrupa'da Vizyona Girdi

3 Haftada 3,5 Milyon İzlenen Müslüm Filmi, Avrupa'da Vizyona Girdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müslüm Gürses Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

Eren Dikbaş:

Konu Müslüm Gürses olacak da o film kötü olacak. Adamın hayatının hikayesi ve şarkıları o filme yeter.

31
2
yanıtYanıtla
BABABÜYÜK:

BABA´NIN ADI YETER

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

Ne ilginç bir ülkeyiz arkadaş. Bir zamanlar bu ülkede Müslüm Gürses''i dinleyenler ile konuşmayan aşağılayan elit bir grup vardı şimdi bu grup Müslüm hayranı olmuş. . .

14
3
yanıtYanıtla
insan:

hakkatten öyleydi ben de dinlemez dinleyenleri beğenmezdim. ama eninde sonunda değerli olan değerini ispatlıyor şimdi hastasıyım

yanıt4
yanıt1
ilginç:

hatta dinlerken utandırırlardı bizi. avam diye

yanıt3
yanıt0
Modern Kadın:

Yok o hala öyle.

yanıt0
yanıt0
SİSTEM BOZUK!!:

ÖLDÜKTEN SONRA DEĞERİ BİLİNEN BİR ÜNLÜ DAHA!! ADAM HAYATTAYKEN BU KADAR İLGİ GÖRMÜYORDU NE GARİP BİR MİLLET OLDUK ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL !!! MEKANIN CENNET OLSUN MÜSLÜM GÜRSES.

10
3
yanıtYanıtla
malumkız:

keşke yaşarken çekilseydi filmi kendiside ne mutlu olurdu

yanıt1
yanıt1
MERVE:

Lisede üniversitede müslüm azer güllü dinliyoruz diye kro diyolardı şimdi hepsi filme gidiyor :) Babaaaaa biz seni ezelden seviyoruz yeni yetme gençlerin farkındalıkları gibi değil. Sen yolculuğunu tamamladın bizde şarkılarınla devam edeceğiz. . .

13
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Müslüm GÜRSES

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title