Haberler

3. Geleneksel Jeopark Futbol Turnuvası Başladı

Kula Belediyesi tarafından 3.'sü düzenlenen, bu yıl 10 futbol takımının mücadele edeceği Jeopark Futbol Turnuvası, Kulalı emektar futbolcuların, 'Şöhretler Karması' maçı ile başladı.

Kula Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsü düzenleyerek geleneksel hale getirdiği Jeopark Futbol Turnuvası, Kula'da yıllarca spora emek vermiş isimlerden oluşan Şöhretler Karması maçı ile başladı. Kula Belediyesi Jeopark Sentetik Saha'da yapılan açılış törenine, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, turnuvaya katılan takımların sporcuları, yöneticileri ve çok sayıda futbol sever katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılış seremonisi, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un açılış konuşmasıyla devam etti. Jeopark Futbol Tunuvası için hazırlanan meşalenin yakılmasıyla yaklaşık bir ay sürecek turnuva Şöhretler Karması maçı ile başladı.

UNUTULMAZ EFSANELER, YEŞİL SAHADA YENİDEN BULUŞTU

3. Geleneksel Jeopark Futbol Turnuvası açılışında Kula'da geçmişten bugüne faaliyet göstermiş çeşitli futbol kulüplerinde top koşturmuş ve jübilesini yapmış eski futbolcular, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un da yer aldığı şöhretler karması maçı ile tekrar yeşil sahada bir araya geldi. Turnuva'nın açılış seremonisinde söz alan Selahattin Başaran ve Süleyman İzbudak, sporun her zaman birleştirici, kardeşliği ve dostluğu pekiştirici bir unsur olduğunu belirterek turnuvada Kula'daki futbolun emektarlarına yer verildiği için teşekkür etti.

BAŞKAN TOSUN; "KULA, SPORDA MARKA OLUYOR"

Kula'da şehir kültürünün yaşatmak ve toplumsal dayanışma bağını güçlendirmek amacıyla Jeopark Futbol Turnuvası'nın üçüncüsünü düzenlediklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Bugün, Jeopark'ın ateşini futbolun heyecanı ile birleştiriyoruz. Kula Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Çukurbağ'a Kapalı Halı Saha, İmam Hatip Lisesi'ne ve Sarıgöz Camii'ne halı sahalar yaparak çocuklarımız, gençlerimize spor alanları oluşturduk. Son yıllarda Kula Belediyespor'umuz şampiyon olarak Süper Amtör Lige yükseldi. Kula Ülküspor'da bu yıl yine şampiyon olarak Süper Amatör'e yükseldi. Voleybolda Jeopark Kula Belediyespor'umuz büyük bir başarı yakalayarak Efeler Ligi'ne yükseldi. Kula Belediyesi'nin yaz ve kış okullarında yüzlerce evladımız, farklı branşlarda eğitim görüyor. Spor Totot Teşkilatı tarafından Kula'ya ilk defa bölgesel bir yatırım olan dev bir spor kompleksi yapılıyor. Buradan bu tesisin yapılmasında büyük emeği olan hemşerimiz Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın birliğimize, kardeşliğimize ve dostluğumuza vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.f

Kaynak: Bültenler / Güncel

Futbol Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title