Haberler

3 Aylık Bebek Annesiyle Sağlık Ocağında Mahsur Kaldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, personelin öğle yemeğine çıkması üzerine 3 aylık bir bebeğin annesiyle birlikte sağlık ocağında mahsur kaldı. Öğle tatili sebebiyle klimaların da kapatıldığı binada aşırı sıcaktan fenalaşmaya başlayan bebeği itfaiye ekipleri sağlık ocağının kapısını demir levyeyle kırarak açıp kurtardı.

Alınan bilgiye göre, 3 aylık bebeklerini kilosunu öğrenebilmek için Aliçetinkaya Mahallesi'ndeki 2 No'lu Aile Hekimliği Merkezi'ne götüren Ozan-Kübra Gürhan çifti, saat 11.55'de binaya girdi. Anne Kübra Gürhan, 3 aylık bebeği Ahmethan'ı doktora muayeneye götürürken, baba Ozan Gürhan ise bebek bezlerini otomobilden almak istedi. Ancak o sırada Sağlık Merkezi hemşiresi öğle yemeği saatinin geldiğini söyleyerek binanın ana kapısını kilitleyip dışarı çıktı. Anne Kübra Gürhan ile 3 aylık bebeği içerde, baba Ozan Gürhan ise dışardı kaldı. Bir saatlik yemek molasının sona ermesini beklemek zorunda kalan Gürhan çifti, öğle tatili sebebiyle binada klimaların çalışmaması üzerine fenalaşmaya başlayan Ahmethan bebeği kurtarabilmek için 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istedi.

Polisin haber vermesiyle sağlık ocağına gelen itfaiye ekipleri, demir levyeyle kapıyı kırarak içeri girdi. 3 aylık minik bebekle annesi mahsur kaldıkları binadan çıkarıldı. Yaşadıklarını göz yaşlarıyla anlatan avukat çift, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı'na gidip, Sağlık Merkezi yetkilileriyle kapıyı kilitleyip öğle yemeğine çıktığını ileri sürdükleri hemşire A.S. hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan'ın oğlu olduğu öğrenilen baba Ozan Gürhan, hemşihere tepki gösterirken, eşini ve bebeğini kurtaran itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Hemşire A.S, yemeğe çıkarken, "İçeride kimse var mı?" diye seslendiğini, ancak herhangi bir cevap alamadığı için kapıyı kilitleyip çıktığını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Ayvalık Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title