Haberler

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü Kula'da da Kutlandı

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle Kula ilçesinde de kutlama programı düzenlendi.

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle Kula ilçesinde de kutlama programı düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda dün saat 10.00'da düzenlenen ilk tören, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün çelenk sunması, ardından saygı duruşu ve istiklal marşı ile sona erdi.

Daha sonra Kula Spor Salonu'nda 80. Yıl Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından hazırlanan program gerçekleştirildi. Merkezin Müdürü Seyfettin Erkaya yaptığı konuşmada, "Burada kalan kardeşlerimizin sağlıkla ilgili tüm ihtiyaçları deneyimli hemşirelerimiz vasıtasıyla karşılanmaktadır. Gün boyunca güler yüzlü hizmet almaktadırlar. Bizleri yalnız bırakmayan kurum ve vatandaşlarımıza bu hizmetlerimize verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlikte engelli öğrenciler tarafından halk oyunları gösterileri, hazırlanan skeçler sunuldu, şiirler okundu ve şarkılar söylendi. Engellilerin gösterileri izleyeyenler tarafından ayakta alkışlandı. Düzenlenen program 10. Yıl Marşı'nın coşkulu bir şekilde söylenmesi ile sona erdi.

Programa, Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır ile ilçe protokolü de katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özürlüler Günü Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title