Haberler

24 Temmuz Basın Bayramı

Düzce Vali Vekili Ercan Topaca, Basının Sansürsüz Çalışması Demokrasinin En Temel Göstergelerinden Birisi Olduğunu Söyledi.

Düzce Vali vekili Ercan Topaca, basının sansürsüz çalışması demokrasinin en temel göstergelerinden birisi olduğunu söyledi.

24 Temmuz basın bayramı kutlayan Topaca, "Basının hür olması kamuoyunu çok rahat bir biçimde bilgilendirmesi demokrasinin gelişmesi açısından çok önemlidir. Bu günün basın camiasına hayırlı uğurlu olmasını, güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum. İlimizdeki gelişmeleri, yaşanan süreçleri yapılan kamu hizmetlerinin aktarılması vatandaşların bilgilendirilmesi konusunda objektif ölçüler içersinde olduğu gibi kamuoyuna ulaştıracağınıza bizim güvenimiz tam. Bu vesileyle basın olarak zaman zaman eleştiriliyor, bizde kızabiliyoruz ama şuda bir gerçek. Basının varlığı dolayısıyla bizde her zaman işlerimizi daha düzgün yapmaya onların ortaya koyduğu eleştirileri dikkate almaya çalışıyoruz. Bizde kamu hizmetlerini daha iyi sunmaya çalışıyoruz. Basınında destek olmasının ve en doğru şekilde bilgilendirmek olduğunu biliyoruz" dedi.

(AY-İÇ)

24.07.2007 16:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title