Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor

Güncelleme:

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hazırlanan kutlama programına katıldı.

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hazırlanan kutlama programına katıldı.

Güzel Sanatlar Lisesinde düzenlenen kutlama programı öncesinde okul öğrencileri tarafından yapılan resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

İstiklal Marşının okunması ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmanın ardından program, öğretmenler gününe dair şiirlerin okuması ve aday öğretmenlerin yemin töreniyle devam etti.

Genç ve emekli öğretmenler adına yapılan konuşmaların ardından Vali Mehmet Alpaslan Işık tarafından emekli öğretmenlere teşekkür belgeleri verildi.

Vali Işık törenin ardından yaptığı konuşmada ömrünü öğrencilerine ve eğitime adayan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü tebrik etti.

Öğretmenlerin bu ülkenin geleceğini inşa eden eğitim ordusunun bir parçası olduğunu ifade eden Işık, şunları kaydetti:

"Sizlerin ellerinde şekillenecek olan yeni nesiller her alanda bu ülkeyi daha ileri noktalara taşıyacaktır. Bu vesile ile başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, hayatta olan öğretmenlerimize sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum."

Kutlama programı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve sportif faaliyetlerde dereceye girenlere Vali Işık ve il protokolü tarafından ödüllerinin verilmesinin ardından okul öğretmenlerinden oluşan koronun seslendirdiği müzik dinletisi ile devam etti.

Vali Işık daha sonra Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli bahçesinde minik izcilerinde katılımıyla gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine katıldı.

Minik izcilerle izcilik üzerine bir süre sohbet eden Vali Işık keyifli anların yaşandığı okul bahçesinde çevreci izcilerle birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

Kutlama programına Vali Mehmet Alpaslan Işık, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, il protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Alpaslan Işık Öğretmenler Günü Karaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title