Haberler

21. Atag Çalıştayı Afyonkarahisar'da Başladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünün ortaklaşa düzenlediği ‘21. Aktif Tektonik Araştırma Gurubu (ATAG) Çalıştayı’ Afyonkarahisar’da başladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünün ortaklaşa düzenlediği '21. Aktif Tektonik Araştırma Gurubu (ATAG) Çalıştayı' Afyonkarahisar'da başladı.

26-28 Ekim 2017 tarihleri arasında kentte yapılacak olan ATAG 21. Çalıştayına Vali Mustafa Tutulmaz'ın yanı sıra Afyon Kocatepe (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Çağlar Özkaymak, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Jeofizik Mühendisleri Oda Başkanı Şevket Demirbaş, Jeoloji Mühendisleri Oda Başkanı Hüseyin Alan ve Düzenleme kurulu üyeleri katıldı.

Protokol konuşmaların bitiminde Prof. Dr. Haluk Özener tarafından 'Türkiye GPS Hız Alanının Tarihsel Gelişimi ve Mevcut Durumu' konulu açılış konferansı verildi. Çalıştayın 3 gün süreceği öğrenildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kandilli Rasathanesi Mustafa Tutulmaz Mustafa Solak Haluk Özener Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title