Haberler

    2018 Mezuniyet Elbiseleri

    2018 mezuniyet elbiseleri, okul bitiminde yaklaşan kız öğrenciler tarafından merak edilmeye başlandı. Yıl sonu balosunda ne giyeceğim telaşı tüm kız öğrencileri sarmış durumda. Eğer sizde 2018 mezuniyet elbiselelri arayışına girdiyseniz size vereceğimiz kıyafet önerilerine muhakkak göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Üstelik birazdan göreceğiniz 2018 mezuniyet elbiseleri modellerinde 2018 ortaokul mezuniyet elbiseleri, üniversite mezuniyet elbiseleri, uzun mezuniyet elbiseleri gibi tüm model seçeneklerinden faydalanabileceksiniz. İşte 2018 mezuniyet elbiseleri…

    2018 mezuniyet elbiseleri modelleri, kız öğrencilerin tatlı bir telaşı haline gelmeye devam ediyor. Okulun bitimini şık bir şekilde taçlandırmak isteyen öğrencilere birçok elbise şık ve zarif elbise modelleri mevcut… Yaptığımız araştırmalar sonucunda 2018 lise mezuniyet elbiseleri, 2018 ortaokul mezuniyet elbiselerini, üniversite mezuniyet elbiselerini sizler için tek tek araştırıp bir araya getirdik. Gruplara ayırmış olduğumuz 2018 mezuniyet elbiseleri modelleri ile sizde elbisenizi seçerken zorlanmayacaksınız.

    İşte fiyat ve marka seçenekleriyle 2018 mezuniyet elbiseleri modelleri…

    2018 lise mezuniyet elbiseleri modelleri

    Hayatınızın en renkli yıllarını yaşadığınız lise hayatınızın sonuna gelmeye başladığınız şu dönemlerde, lise mezuniyetinde şık bir kapanış yapmak tabii ki en doğal hakkınız. Lise mezuniyetinde giyilecek elbiselerde çok koyu renkler yerine açık tonları tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Ancak 2018 lise mezuniyet elbiselerini seçerken ten renginize uygun olan renk tonunu da ayarlamanız gerektiğini de unutmayın.

    Aşağıda vermiş olduğumuz 2018 lise mezuniyet elbiseleri modellerine bakarak hem model hem de fiyat konusunda fikir sahibi olabileceksiniz.

    İşte 2018 lise mezuniyet elbiseleri modelleri

    Marka: RaisaveVanessa for

    Fiyat: 399,00 tl

    Önü Kısa Arkası Uzun Flog Baskı Abiye Elbise Düğün Mezuniyet

    Fiyat: 118,90 TL

    Volanlı balık abiye

    Fiyat: 129 tl

    Marka: TRENDYOLMİLLA

    Çok Renkli Çiçek Desenli Abiye Elbise

    Fiyat: 169,99 tl

    Marka: TRENDYOLMİLLA

    Mavi Dekolte Detaylı Abiye Elbise

    149,99 tl

    Marka: TRENDYOLMİLLA

    Yeşil Volan Detaylı Abiye Elbise

    169,99tl

    Marka: TRENDYOLMİLLA

    Gül Kurusu Kadife Detaylı Mezuniyet Elbisesi

    199 tl

    Marka: TRENDYOLMİLLA

    Ekru Kolları Dantel Detaylı Abiye Elbise

    Fiyat: 169,99 tl

    Marka: TRENDYOLMİLLA

    Siyah Çiçek Desenli Abiye Elbise

    Fiyat: 189,99 tl

    TRENDYOLMİLLA

    Fuşya Volanlı Abiye Elbise

    Fiyat: 159,99 tl

    TRENDYOLMİLLA

    Pudra Çapraz Bantlı Abiye Elbise

    Fiyat: 139,99 tl

    TRENDYOLMİLLA

    Pudra Dantel Detaylı Abiye Elbise

    Fiyat: 139,99 tl

    TRENDYOLMİLLA

    Mor Drape Detaylı Abiye Elbise

    Fiyat: 179,99 tl

    Üniversite mezuniyet elbiseleri

    Üniversite mezuniyet elbiselerini katılacağınız davet veya organizasyona göre seçmeye ayrıca dikkat etmeniz gerekir. Üniversite mezuniyet elbislerini seçerken yine ten renginize göre kıyafet tercihini değerlendirmeniz gerekecektir.

    TRENDYOLMİLLA

    Siyah Dantel Detaylı Elbise

    119,99 tl

    TRENDYOLMİLLA

    Ekru Dantel Detaylı Carmen Yaka Elbise

    129,99 tl

    TRENDYOLMİLLA

    Mürdüm Carmen Yaka Elbise

    119,99 tl

    TRENDYOLMİLLA

    Turuncu Piliseli Kruvaze Elbise

    89,99 tl

    TRENDYOLMİLLA

    Mürdüm Carmen Yaka Elbise

    109,99 tl

    TRENDYOLMİLLA

    Lacivert Nakışlı Tek Kol Elbise

    59,99 tl

    2018 ortaokul mezuniyet elbiseleri modelleri

    2018 ortaokul mezuniyet elbiseleri modellerini seçerken daha sade ve cıvıl cıvıl renk elbiseler üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Abartılı ve çok parıltılı kumaşlı elbiseler kişiyi olduğundan daha yaşlı göstereceğinden genellikle bu tarz kumaşlarla giyilen elbiseler çocuğunuzun abes bir görünüm kazanmasına neden olabilir.eğer 2018 ortaokul mezuniyet elbiseleri seçerken zorlanıyorsanız aşağıda vermiş olduğumuz modellere bakarak 2018 ortaokul mezuniyet elbiselerini seçebilirsiniz. İşte 2018 ortaokul mezuniyet elbise modelleri.

    LCW

    Geometrik Desenli Pamuklu Elbise

    Peşin Fiyatı: 35,95 TL

    LCW

    Çiçek Desenli Jakarlı Omuzu Açık Elbise

    79,95 TL

    LCW

    Kolları Fiyonk Detaylı Jakarlı Elbise

    Peşin Fiyatı:

    49,95 TL

    LCW

    Çiçek Desenli Viskon Elbise

    Peşin Fiyatı: 59,95 TL

    LCW

    Mezuniyet elbisesi modelleri hakkında fikir sahibi olduğunuza göre sıra geldi mezuniyet günü makyajına. Mezuniyet makyajınızı kıyafetinize uygun olarak yapmanız daha şık görünmenizi sağlayacak en önemli adımlardan bir tanesidir. Mezuniyet makyajının nasıl yapıldığını bilmiyorsanız işte mezuniyet makyajı nasıl yapılır sorusunun cevabı.

    İşte mezuniyet makyajı yapımı

    Sıra geldi işin en önemli noktasında makyaj ve mezuniyet kıyafeti de tamam olduğuna göre mezuniyet saçı modelinize artık karar verebilirsiniz. Mezuniyet saçını seçerken makyaj ve kıyafeti baz almanız gerektiği için mezuniyet saçı modellerini en son kısma bıraktık. Elbisenize ve makyajınıza uygun mezuniyet saçı modellerine aşağıda vermiş olduğumuz haber linkine bakarak fikir alabilirsiniz.

    İşte mezuniyet saçı modelleri

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title