Haberler

Sumbas Belediye Başkanı Nuhoğlu Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

MHP'den Sumbas Belediye Başkanı seçilen Mustafa Nuri Nuhoğlu, mazbatasını aldı.

MHP'den Sumbas Belediye Başkanı seçilen Mustafa Nuri Nuhoğlu, mazbatasını alarak göreve başladı.

Belediye meclis üyeleri ve MHP İlçe Başkanı Musa Kazım Yonca ile Kadirli'de bulunan Sumbas İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına giden Nuhoğlu, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hakan Aydınlı'dan mazbatasını aldı.

Nuhoğlu,  yaptığı açıklamada, Sumbas halkının teveccühüyle yeniden göreve geldiklerini ve halkın hizmetkarlığına talip olduklarını söyledi.

Sumbas'ta önceki dönemde birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Nuhoğlu, "Daha yapacak birçok güzel işlerimiz olacak. Hayırlısıyla bunları da bir bir hayata geçireceğiz. Sumbas'ta şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da herkesin belediye başkanı olarak görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Bizi yeniden göreve getiren halkımıza teşekkür ediyorum. Bu memleket hepimizin. Belediye meclisi üyesi, belediye çalışanlarımızla kol kola çalışmaya devam edeceğiz. Allah hayırlı, uğurlu etsin" diye konuştu.

Nuhoğlu, daha sonra belediye meclis üyelerinin tebriklerini kabul etti ve seçim kurulu çalışanlarına seçimlerde gösterdikleri emekten dolayı teşekkür etti. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Nuri Nuhoğlu Mehmet Nuhoğlu Sumbas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title