Haberler

CHP Hatay Milletvekili Akgöl: Sonuçlardan Eminiz

Güncelleme:

CHP Hatay Milletvekili Akgöl, "Biz şaibe yapmak istesek de yapamayız zaten, yapımıza uygun değil. Sonuçlardan son derece eminiz." dedi.

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, "Biz şaibe yapmak istesek de yapamayız zaten, yapımıza uygun değil. Sonuçlardan son derece eminiz" ifadelerini kullandı.

Akgöl, yaptığı açıklamada, seçimlere itiraz etmenin en doğal ve yasal hak olduğunu belirtti.

Seçim sonucundan sonra kaybedenin teşekkür ederek saygı duymasını beklediklerini ifade eden Akgöl, şunları kaydetti:

"Şaibeyle alakalıysa zaten tüm Türkiye biliyor, bu seçimde AK Parti'nin şaibeli bir dönem geçirdiğini herkes biliyor. Elektrik kesintileri bunun en baş örneği. Hatay'da elektrik çok yerde kesildi. Biz buna rağmen hiçbirşey söylemiyoruz. Kaybetmenin üzüntüsüyle tüm ilçelere ayrı ayrı itiraz ediyorlar. Sandık başkanları vardı, o an niye itiraz edilmedi de şimdi itiraz ediliyor. Saygıyla karşılıyorum ama itirazdan hiçbir şey çıkmayacak. Biz şaibe yapmak istesek de yapamayız zaten, yapımıza uygun değil. Sonuçlardan son derece eminiz. Hatta biz farkın şuanki farktan çok daha ileri boyutlarda olması gerektiğine inanıyoruz."

Oyların tekrardan sayılmasının söz konusu olmadığını dile getiren Akgöl, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Lütfü Savaş olduğunu söyledi. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Akgöl Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title