Haberler

2014 Fıba Dünya Basketbol Şampiyonası - Bakan Kılıç

Türkiye-İspanya maçından notlar- A Milli Takım'ın yarı final maçını yaklaşık 8 bin basketbolsever takip etti- Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, maçı ailesiyle tribünden izlediİSTANBUL (AA) - 2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası yarı finalinde İspanya'yla karşılaşan A Milli Takımı Türk basketbolseverler yalnız bırakmadı.

Türkiye- İspanya maçından notlar- A Milli Takım'ın yarı final maçını yaklaşık 8 bin basketbolsever takip etti- Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, maçı ailesiyle tribünden izlediİSTANBUL (AA) - 2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası yarı finalinde İspanya'yla karşılaşan A Milli Takımı Türk basketbolseverler yalnız bırakmadı.Toplam 13 bin 800 kişi kapasiteli Ülker Sports Arena'da yapılan karşılaşmada, tribünlerde yer yer boşluklar olmasına karşın çok sayıda kişi müsabakayı izlemeye geldi. Kurban Bayramı'nın ilk gününde gerçekleştirilen müsabakayı yaklaşık 8 bin basketbolsever takip etti.Günün ilk iki sıralama maçında üst tribünler perdelerle kapatılırken, Türkiye- İspanya maçında tüm tribünler kullanıldı.- Bakan Kılıç tribündeA Milli Takım'ın İspanya ile oynadığı önemli karşılaşmayı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tribünden takip etti.Müsabakayı izlemeye eşi Eda ve kızı Ece'yle gelen Bakan Kılıç'ı, salon girişinde FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel karşıladı.Bakan Kılıç, Türkiye'nin dün Sırbistan'a karşı çok güzel bir maç çıkarıp yarı finale kaldığını belirterek, "Dün akşam büyük bir mücadele gösterdiler. Geriye düşmelerine rağmen büyük bir azimle maçı aldılar. Ümit ediyoruz ki bu akşamki İspanya maçında da aynı kararlılığı gösterirler. Onların motivasyonlarının çok yüksek olduğuna inanıyorum. Ailece bu bayram gününde inşallah bir bayram daha yaşarız" ifadelerini kullandı.Akif Çağatay Kılıç, bütün İslam aleminin ve Türk milletinin Kurban Bayramı'nı da kutladığını sözlerine ekledi.- İlk 5'lerA Milli Takım, İspanya karşısına, Işıl Alben, Esmeral Tunçluer, Şaziye İvegin Üner, Lara Sanders ve Nevriye Yılmaz ilk 5'i ile çıktı.İspanya Milli Takımı'nın Türkiye karşısındaki ilk 5'i ise Laia Palau, Marta Xargay, Alba Torrens, Sancho Lyttle ve Laura Nicholls'dan oluştu. ..

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç Kurban Bayramı İspanya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title