Haberler

2012'nin Giysi Ve Aksesuvar Modası

Güncelleme:

Ünlülerin giysileri ve aksesuvarları bu yıl için de ilham kaynağı olacak.

LADY GAGA

Lady Gaga, bir dönem en dikkat çekici ve konuşulan tasarımları giyiyordu. Ancak ünlü şarkıcının, bir davette Elizabeth Hurley'nin 1994'te giydiği Versace tasarımı tuvaletin aynısını giymesi çok konuşuldu. Birçok moda eleştirmeni fotoğrafların ardından, Gaga'nın yaratıcılığının sonunun geldiği yolunda yorum yaptı.

KELLY OSBOURNE

Osbourne'ların kızı Kelly, kilo verdikten sonra bir moda ikonuna dönüştü. Genç kadının bir davette, içinde 267 kıratlık siyah pırlanta bulunan 250 bin dolarlık ojeyle katılması, yılın en çok konuşulan moda olaylarından biri oldu.

DÜŞES CATHERINE

Hep en doğru giysi tercihlerini yapan ve moda eleştirmenlerinden tam not alan Düşes Catherine, geçtiğimiz yıl büyük bir moda hatasına imza attı. Solomon Adası ziyaretinde, adanın terzileri tarafından dikildiği söylenen bir elbise giyen Catherine'in aslında yanlışlıkla Cook Adası tarafından hediye edilen bir elbiseyi giydiği ortaya çıktı.

ANGELINA JOLIE

Geçtiğimiz yılki Oscar Ödül Töreni'nin en dikkat çeken ismi Angelina Jolie oldu. Derin yırtmaçlı, siyah Versace tasarımı tuvaleti içinde bacağını göstermek için yoğun bir çaba sarfeden Jolie'nin bu hareketi Twitter'da da büyük alay konusu oldu.

GWYNETH PALTROW

Ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow'un geçtiğimiz yılki Oscar Ödül Töreni için giydiği Tom Ford tasarımı tuvalet, herkesin hafızalarına kazındı. Oscar'ın tüm şaşaasına son derece sade ve steril bir bakış açısı getiren bu elbisenin benzerlerini Paltrow'un ardından birçok yıldız da giydi.

BEYONCE

Ünlü şarkıcı Beyonce'nin, bebeğinin doğumundan dört ay sonra katıldığı Met Gala'da giydiği Givenchy marka tuvalet dikkat çekti. Formuna kısa sürede kavuşan Beyonce'nin yarı transparan bu tuvaleti başarıyla taşıması büyük beğeni topladı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gwyneth Paltrow Beyonce Versace Moda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title