Haberler

200 küçükbaş hayvan hırsızlığı zanlısından gazetecilere: "Çek çek, iyi çek"

Güncelleme:

Konya'da Kurban Bayramı öncesi iki farklı adresten yaklaşık 200 küçükbaş hayvan çaldığı tespit edilen Mustafa A. (36) ve Recep Y. (37) yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mustafa A., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına gülerek, "Çek çek, iyi çek" dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı İnfaz ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Büyükkayacık Mahallesi ve Şatır köyündeki iki farklı adresten 200 küçükbaş hayvanın çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı. Polis yaptığı araştırmada, şüphelilerin daha önce de poliste suç kaydı bulunan Mustafa A. ve Recep Y. olduğunu tespit etti. Düzenlenen operasyonla şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

48 KOYUN BULUNABİLDİ

Şüphelilerin sakladıkları 48 küçükbaş hayvan ise bulunarak sahiplerine teslim edildi. Şüphelilerin diğer koyunları ise sattıkları tespit edildi. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

200 küçükbaş hayvan hırsızlığı zanlısından gazetecilere: 'Çek çek, iyi çek'

"ÇEK ÇEK, İYİ ÇEK"

Farklı suçlardan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu belirlenen Mustafa A., sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına, gülerek "Çek çek, iyi çek" dedi.

200 küçükbaş hayvan hırsızlığı zanlısından gazetecilere: 'Çek çek, iyi çek'

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kurban Bayramı Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

Hüseyin:

İyi ki başkan değilim. Aksi durumda idam cezasını tekrar getirir ve belli kriterleri taşıyan ve ıslah olma ihtimalini yitirmiş her suçluyu, bekletmeden infaz ederdim. Hırsızlar, katiller, devleti dolandıranlar, ihalede yolsuzluk yapanlar, ırzcılar başkan olmam ihtimalinden korkun

12
1
yanıtYanıtla
rahat:

rahat olur tabi bunlara göre ceza yok ki. . atıcan bunları tek kişilik hücrelere kurtlu yemek vericen yatakta taştan olucak bakalım birdaha yaparmı . . .

12
0
yanıtYanıtla
adil:

Allah''ın kanunu olsa bu haşereler bir anda yok olur faydası olmayan gavur kanunlarıyla kendi ayağımıza sıkıyoruz.

8
2
yanıtYanıtla
börü:

ne saçmalıyorsun sen ya gavur kanunu dediğin şeyde ifadesini al serbest bırak dövsün serbest bırak hırsızlık yapsın serbest bırak hayvanlara tecavüz etsin serbest bırak mı yer alıyor böyle salakça bir bir hukuk sistemi anca bizde olur

yanıt0
yanıt1
adil:

BÖRÜ sen hiç avrupaya gittin mi ? Sırt çantanı sırtına takamazsın 70 kere soyulursun ne kadar boş konuştuğunun farkında değilsin önce birşeyler öğren sonra başkalarına laf at olur mu.

yanıt0
yanıt1
börü:

avrupanın neresine gittin de 70 kere soyuldun. bırak üfürmeyi.

yanıt0
yanıt2
KMLX:

KES O KAHROLASICA ELİNİ BİR DAHA YAPABİLİYORMU İT. . .

6
0
yanıtYanıtla
çek çek darağacının ipini çek:

bu gibi insanlık dışı hırsızları ''''çek çek darağacının ipini çek'''' asmak lazım

5
0
yanıtYanıtla
KES KES DARAĞACININ İPİNİ KES:

Asıl adamı hırsızlık yaptı diye asmak insanlık dışı bir olay. Utanmamış olabilir, utanmak zorunda da değil , cezasını çektiği sürece sorun yok.

yanıt0
yanıt4
UFUT:

Hırsızlığın malesef cezası yok yarın ilk duruşmada serbest hırsızlığa devam

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title